FANS a LIVERPOOL








FANS va participar activament  al “Beatle Week” i el “Mathew Street Music Festival” que es celebra cada any, a finals d’agost, a la ciutat de Liverpool. Tot una setmana d’actes relacionats amb la música dels Beatles, amb espectacles inèdits, concerts, col·leccionisme, convencions, mercats,  cinema, subhastes i infinitat d’actes, sempre relacionats amb els quatre de Liverpool, on participen grups i associacions de tot el món.










 
Tot i que no era la primera vegada que FANS visitavem aquella ciutat, l’experiència va brindar-nos un seguit d’agradables sorpreses, començant per un concert al Philharmonic Hall, anomenat: “The Overtures Bootleg 60‘s. Show” un gran espectacle de més de tres hores de música dels 60, en directe.



També una visita a tots als llocs més emblemàtics dels Beatles, Penny Lane, Strawberry Field, la casa de cada un dels components del grup, i dinar al St Peter’s Church Field  (lloc on varen iniciar la formació John i Paul) i el museu Beatles Story

 

Per finalitzar, a la Casbah, lloc on feren els seus primers concerts. Aquí els FANS varen coincidir en directe amb el concert que feia Pete Best, primer bateria del grup i propietari de sempre de la casa.

Tot seguit a la catedral anglicana d’aquella ciutat, podien assistir al concert: “Love Peace and Understanding”, un acte extraordinari en un marc incomparable, sempre a ritme de Beatles,















per acabar la nit  al Cavern i els pubs que l’envolten on encara es respira “aquell aire”.

 
 El diumenge era el dia de la Convenció Beatle i l’inici del “Mathew Street Music Festival” on els carres de Liverpool vibren plens d’escenaris i actuacions en directe.

 











La convenció anual es celebra a l'Hotel Adelphi, on s'hi troba una sala de conferències, un mercat d'articles relacionats amb els Beatles

Tres escenaris on cada quaranta minuts canvien el grup que toca, i és el lloc on passen bandes de tot el món interpretant sempre Beatles: japonesos, australians, russos, americans, etc.

Fins i tot, Los Escarabajos, de Sevilla, eren convidats a la festa.



El dilluns la ciutat encara era una festa amb els concerts pels carrers i al migdia els FANS tornàvem cap a casa, després d'haver viscut una experiència increïble i extraordinària i fent la promesa de tornar-hi un altre any.

 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada