Agost i Setembre


La darrera setmana del mes d’agost és la més “atapeïda”: el dia 27 sortirà d'Olot l’expedició de FANS cap a Liverpool, per viure intensament el “Beatle Week” i el “Mathew Street Music Festival”; quatre dies d’activitat Beatle en el mateix lloc d’origen; per a més informació:



http://beatlesfestival.co.uk/
http://www.mathewstreetfestival.org/







Aquest mateix cap de setmana, els nostres grups Els Corbs Negres i Els Volcànics, seran els protagonistes de la Festa de Sant Pere Màrtir, al barri de Montolivet d’Olot. Després de quaranta anys d'absència, tornarà a sonar la seva música en aquell indret on els anys seixanta era un fet habitual durant les “revetlles” i les festes d’aquest barri tant entranyable.


 

Per les Festes del Tura d'aquest any de “crisis”, hem preparat un gran espectacle al firal d’Olot. Tindrà lloc la nit del dia 9 de setembre. L’espectacle l’hem anomenat “NIT de REIS”, i serà un tribut al rei del rock Elvis Presley i un tribut al rei del pop Michael Jackson, tots dos en un mateix espectacle. Augie Burr, un clònic dels més importants del món, farà un repàs exhaustiu a les primeres cançons del rei del rock, mentre que la Banda Moonwalker interpretarà, amb autèntica fidelitat, els millors temes del rei del pop.














D’un cap a l’altre i per primera vegada a Olot, FANS presentem un espectacle inèdit que no deixarà indiferent a ningú.









0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada