Multitudinària Festa dels Anys Seixanta

Mes de 1.500 persones van omplir la nova plaça de Ca les Hermanes, per participar a la 4ª Festa dels Anys Seixanta de Sant Feliu de Pallerols, que es va celebrar aquest dissabte passat. Una gran festa organitzada per l’ajuntament d’aquesta població amb el suport de l’associació FANS,
En una veritable nit d’estiu, obrien el concert el grup Els Volcànics fent un extens repàs als èxits de la dècada prodigiosa que va començar a fer pujar la temperatura del festival.





 


 

Tot seguit va ser el cantant holandès afincat a Barcelona, Tony Ronald, el que va intervenir a la festa amb totes les seves cançons d’estiu que l’han fet famós, sense oblidar un repàs a la seva primera època “rockera”.












Per acabar, el cantant mallorquí Llorenç Santamaria, va fer vibrar a tots els assistents, amb la interpretació de tots els seus millors temes: balades, Rock and roll i sempre un diàleg constant amb un públic totalment entregat.












La sorpresa va ser al final del concert quant Tony Ronald i Llorenç Santamaria va interpretar com a duet diverses versions del Rock and roll dels anys seixanta, que tothom va ballar i aplaudir amb intensitat.







Joan Casas, alcalde de la població i autèntic motor de la Festa, al finalitzar el concert comentava: “sabíem que tindríem una bona assistència, per les entrades anticipades venudes, però avui ha vingut molta mes gent, i curiosament persones d’arreu de Catalunya, han vingut per participar a la festa, això demostra que ja ocupem un lloc en els esdeveniments musicals de l’estiu i que hem consolidat la nostra Festa i que la música que ens agrada encara es vigent”.







Per la seva part, Jordi Sellas, president de FANS, afegia: “hem trobat el lloc i les persones adequades per treballar junts amb que podria ser un altre festival d’estiu amb una personalitat pròpia, per repassar la banda sonora de la nostra vida amb els artistes originals; l’èxit d’aquesta quarta edició ens ha deixat el llistó molt alt per l’any vinent”.







1 comentaris:

Anònim ha dit...

vam esta allar i va ser fantastic , defet cada any anem ,,donem les gracies el alcalde Joan Casas i que pogem tornari l'any vinent,,

Publica un comentari a l'entrada