4ª Festa dels Anys 60 a Sant Feliu de Pallerols

Un any més FANS participem a l’organització de la 4ª Festa dels Anys Seixanta, que organitza l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols.



La Quarta Festa dels Anys Seixanta, de Sant Feliu de Pallerols, compta amb un ampli cartell de luxe, amb la participació dels cantants: Tony Ronald, Llorenç Santamaria, i el conjunt de FANS, Els Volcànics.

Després de l’èxit de la passada edició on Els Corbs Negres i Los Diablos, omplien de bones vibracions tota la població garrotxina amb el que es va anomenar “El gran guateque a la llum de la lluna d’estiu”, l’alcalde de la població Sr. Joan Casas, en col•laboració amb l’Associació FANS, van proposar que aquest acte es convertís en El Gran Festival Retro de l’Estiu, amb les actuacions dels millors grups i cantants que han fet història amb els seus èxits musicals.

Aquest any i en un marc diferent al de l’any passat, Els Volcànics, amb la seva nova formació, iniciaran la seva actuació amb el repertori que els caracteritza combinant els temes dels seixanta amb els més actuals, balades, rock & roll i els temes de la “Credence”, obriran el que serà una gran vetllada.



Tony Ronald serà també a la Festa del Anys Seixanta de Sant Feliu de Pallerols. Aquest holandès establert a Barcelona, és l’exemple de la constància i l’èxit musical. Des dels anys seixanta, que va començar com a autèntic “roker”, els setanta, amb els èxits comercials de l’estiu que tothom recorda, passant per l’etapa de gran productor, Tony Ronald ja és part de la història musical de les dècades prodigioses.












El cantant mallorquí, Llorenç Santamaria, tornarà a Sant Feliu de Pallerols després del gran èxit que va tenir l’any passat a la festa de “La Frater”, i que, a petició popular, tornarà a la població i on podrem escoltar i ballar les seves balades i els sorprenents rock & roll, que ell  interpreta.








En definitiva, una gran festa d’estiu organitzada per l’ajuntament de la població, amb l’entusiasme del seu alcalde, joan Casas, nosaltres l’Associació FANS, i un bon grup de voluntaris del poble, amb l’únic objectiu de que tothom gaudeixi d’una altra Festa dels Anys Seixanta amb els artistes originals.
Tots els FANS que vulgueu participar a la Festa, podeu adquirir les entrades anticipades que necessiteu al Bar Club, del Firal d’Olot, al preu de 12€, i de 15€, el mateix dia del concert.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada