Suma i... SIREX, a la Gran Gala de FANS 2009


Els cinquanta anys del conjunt Los Sirex seran l’eix central i els convidats d’honor a la Gala de FANS que es celebrarà el dissabte dia 21 de novembre. Aquesta serà la vuitena edició de la GALA que organitza l’associació FANS, la festa anual de tots els socis i simpatitzants, l’acte es celebrarà a dos quarts de deu del vespre al Restaurant la Deu d’Olot.

Entre els actes programats, cal destacar el lliurament dels premis Honorífics de FANS 2009.

La distinció, es una figura, obra de l’escultora Rosa Serra, que ha realitzat exclusivament per aquest premis que FANS atorga cada any, a persones i entitats, vinculades a l’associació, i a la música i cultura dels anys seixanta, així mateix, cada any, es previst l’homenatge i participació d’una formació musical o artista emblemàtic dels seixanta.


Des de la seva institució fins ara  s’ha atorgat aquesta distinció, a entitats i persones vinculades a l’Associació: Radio Olot, l’Ajuntament d’Olot, Cartolot, El Punt, el grup d’empreses Alzamora, Josep M. Francino, Miquel Polidano, Víctor Mora, Marga Centaño, Fundació Caixa de Girona, i l’Associació Retro d’Eivissa.

Entre els grups musicals, ja tenen la distinció, Santi Carulla (Los Mustang),(2004) Paco Pastor (Fórmula V), (2005) Los Sirex,(2006), Los Daiblos,(2007), i l’any passat la distinció va ser pel cantant argenti, desaparegut recentment, Luis Aguilé, el qual va rebre un gran homenatge al GALA de FANS, i on ell va realitzar un dels seus últims concerts.

Aquest any el conjunt Los Sirex, que ja van ser distingits a la Gala de FANS del 2004, tornen a la festa de FANS per celebrar el seus cinquanta anys de carrera musical. Serà un gran esdeveniment poder celebrar aquest aniversari tots junts, per aquest motiu FANS entregarà per primera vegada la distinció d’or de l’entitat  a un grup tan distingit i emblemàtic  com Los Sirex

La festa començarà amb el sopar de la Gala. Tot seguit, Els Corbs Negres, obriran un gran ball amb la seva música. Continuarà amb l’acte de distincions FANS 2009. Per acabar un extraordinari fi de festa amb Los Sirex. Tot i això la festa estarà plena de sorpreses, amb convidats i musics il•lustres, i regals, per gaudir d’una nit inoblidable. En el decurs de la festa es presentarà el número 9, de la revista FANS, en la que es podrà veure gràficament resumit, el vuitè any de l’Associació.

Per Informació i reserva de tiquets:
Garatge Catalunya d’Olot, C/ Bolòs d’Olot telèfon  972263061
Les places són limitades a l’aforament del restaurant

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada