Vuitena Gran Gala de FANS + 50 anys de SIREX




El dissabte 21 de novembre es va celebrar la vuitena Gala de FANS, on el grup més emblemàtic dels seixanta, Los Sirex, van ser els convidats d’honor i protagonistes d’una festa inoblidable amb la celebració del seu cinquantenari, amb tots els FANS.











Amb el menjador ple de gom a gom, més de quatre-centes persones, la festa va començar amb un sopar, en el qual, i a l’hora dels postres, es va sorprendre al invitats amb un pastís commemoratiu de l’aniversari del conjunt homenatjat.








Seguidament, es procedir a l’acte central de GALA amb el parlament del president de FANS, Jordi Sellas, el qual va cridar als components de la seva Junta Directiva:
(per ordre a la fotografia adjunta)
Vicepresident, Santi Soldevila,
Tresorer, Josep M. Soler
Quim Vilalta
Josep M. Codinach
Alfons Fuentes
Secretari, Esteve Sellabona
Pere Tubert
Joan Codina
Ramon Molas
Joan Vilalta, era al darrera de les cortines.






Al lliurament dels premis honorífics FANS 2009, s'inicia en primer lloc
amb l’associació AAAMA 60, de Sant Feliu de Guíxols, que recollia la seva distinció que l’any anterior, i per motius personals no ho va poder fer.












Seguidament es va el reconeixent al Sr. Jaume Pérez, gerent de Garatge Plana de Vilamalla, Concessionari Mercedes, com a patrocinador principal del primer concert “Tots Som Pop” on va néixer l’associació FANS.









L’altre reconeixement, va ser per el programa de Ràdio Sant Joan, “Quedat amb nosaltres” Per la promoció de la cultura dels seixanta i l’organització del seu “guateque” anual.








El Sr. Gabriel Pérez, recollia la seva distinció FANS, per la seva labor i gestió com a director del Palau Sant Jordi de Barcelona.












L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, recollia el seu guardó honorífic de FANS per el seu entusiasme personal, en la difusió de la música de la dècada prodigiosa, i l’organització continuada amb la seva gen, de les festes dels seixanta.









Finalment FANS va distingir al Consell Comarcal de la Garrotxa per la seva col•laboració i participació als actes de l’entitat. El seu president, Joan Espona, recollia la distinciò honorífica.










Després va arribar l’acte d’homenatge a Los Sirex. Per primera vegada FANS atorgava la seva distinció or, al conjunt mes significatiu del pop rock estatal, els components d’aquesta formació, juntament amb el seu manager i productor, Miquel Polidano, recollien emocionats aquesta especial distinció.










Així mateix, els amics de l’associació Retro d’Eivissa, que també eren a la Gala, s’afegien al homenatge, fent un reconeixement a Los Sirex, pel seu històric aniversari.



Els eivissencs, de la mà del seu president, Pep Pilot, i el directiu, Joan Trias, van atorgar la seva distinció al Consell Comarcal de la Garrotxa, per les atencions rebudes durant la seva estància a la comarca.



Tancava l’acte el Sr. Joan Espona, Presient del Consell Comarcal de la Garrotxa, amb un parlament i l’entrega de les distincions del Consell Comarcal a les dues associacions FANS i RETRO en reconeixement per la labor social que duen a terme en les seves demarcacions.







Tots els premiats a la GALA 2009



El grup olotí,  Els Corbs Negres, va obrir la sessió de ball amb un acurat repertori per l’ocasió.






Els Sirex, iniciaven el seu concert, amb els temes de sempre, però amb incursions noves, de temes gairebé oblidats, però que formen part de la seva extensa discografia, els quals, feia temps que no interpretaven en directe. Un preludi del que serà la gira que tenen prevista fer als teatres de tot el país, per celebrar el cinquantenari del grup.



























Tot el públic assistent, va ballar fins ven entrada la matinada. Un fet curiós i entranyable va ser que al inici de la seva actuació, i per sorpresa, Els Sirex, varen fer entrega d’una placa commemorativa, a la junta de FANS i per tots els FANS, per la tasca que estan desenvolupant.




Durant la festa es presentà el número 9 de la revista FANS, on es repassa gràficament totes les activitats de l’Associació realitzades aquest any 2009. (PDF adjunt)
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

"RETRATUS" DE LA GALA 2009

RECEPCIÓ

Les Taules





Convidats



Els presentadors de la GALA 2009 Joan Vilalta i Ramon Molas





Moment "dificil"





Els Corbs Negres








El "bataca"
dels Corbs Negres
Joan Vilalta
(en algún concert
presentat com:
en "Joan Vilanova")



































LOS SIREX  a la GALA
Inimitables, ÚNICS!!!



  











Els SIREX
Amb en Ramon Molas, cantant dels Volcànics,
i en Marcel Joan, cantant dels Corbs Negres.







Els Sirex, feien una personal distinció
a l'Associciò FANS







































PER SEMPRE
SIREX








1 comentaris:

Un de Barcelona ha dit...

Em va agradar moltíssim aquesta festa! Espero repetir l'any vinent! Una abraçada a tots els amics de Fans!

Publica un comentari a l'entrada