"Fanstastic" carnaval 2009

El darrer cap de setmana de febrer components de FANS vam tenir un cap de setmana ple d’activitats. Per primera vegada el Carnaval d’Olot, entrava a l’agenda d’aquesta associació, la qual i amb la col·laboració del CIT, organitzaven el “FANSTASTIC” sopar i Ball de disfresses, una festa particular oberta a tothom que vulgues passar una bona estona.La participació va ser extraordinària, mes de cent persones disfressades amb vestits molt divertits i d’altres de gran categoria, Beatles, pallassos, època, xinesos, gàngsters, capellans, papallones gegants, etc. varen participar al concurs d’elegància que estava anunciat.


Finalment i després d’una amplia deliberació, el jurat va decidir que els guanyadors eren: Dolors C. que lluïa un elegant vestit d’època i en Joan G. una Drag Queen amb un elaborat maquillatge i vestimenta adequada, els quals varen rebre amb molt bon humor els “premis” que el Jurat els va atorgar. Tot seguit la música d’en Ramon Grup, va fer ballar a tothom fins altes hores de la matinada.

Va sigut una festa molt divertida per tothom, tot estava preparat per gaudir amb molt bon humor d’un sopar de carnaval, i l’objectiu es va aconseguir, una gran festa.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada