El Guatequede Ràdio Sant Joan

La tarda del diumenge dia 1 de març, FANS participava a l’organització del Guateque de Radio Sant Joan, al pavelló de Sant Joan les Fonts, on el grup Els Volcànics i la cantant Karina, van ser els protagonistes d’una magnifica tarda.


Obrien la festa els Volcànics, fen un extens recorregut per la musica dels anys seixanta fins a l’actualitat. Tots seguit va sortir a l’escenari la cantant Karina amb tot el seu repertori “Las flechas del amor” “Romeo y Julieta” etc, i no va faltar “El baúl de los recuredos” tema emblemàtic a tots els guateques ni tampoc l’Eurovisiva “En un mundo nuevo” dons un equip de TVE estava enregistrant tot el guateque per un programa d’aquesta cadena.

Karina va demostrar una vegada més, que va ser l’autentica reina de la música pop espanyola dels anys seixanta i setanta, que tot i el pas del temps continua mostrant aquella fragilitat i encant que la fer popular. Amb el públic totalment entregat Karina va sortir aclamada per els FANS.

Una vegada més cal aplaudir l’iniciava de Radio Sant Joan i a les conductores del programa matinal dels diumenges Carmina i Anna, que amb el patrocini de l’ajuntament d’aquella població i moltes hores de treball han fet que el quart guateque de la Radio fos un altre gran èxit.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada