Fans al "Flower Power" a Eïvissa


El passat cap de setmana uns seixanta membres de l’associació FANS d’Olot, va participar intensament al FLOWER POWER d’Eivissa que va organitzar l’ajuntament de Sant Antoni de Portmany. Convidat per els amics de l’associació homònima, RETRO d’aquella població, FANS organitzà un viatge per participar amb aquesta festa HIPPIE, al estil del millors anys d’aquella illa del mediterrani. L’expedició de FANS va arribar a mig mati del dissabte a Eivissa, tot seguit i amb el patrocini de l’ajuntament de la població, s’efectuà una exclusiva visita guiada per tots els llocs mes emblemàtics de la població de Sant Antoni.

La festa, va començar al cap vespre per tota la població. Milers de participants, gairebé tots vestits de Hippies, celebraven el FLOWER POWER d’enguany. Una gran festa a la zona d’oci del West-End, camions en plataformes amb grups musicals, recorrien la ciutat per fer ballar a tothom a ritme de la millor música d’aquells anys tan emblemàtics, d’un moviment cultural, iniciat en aquella mateixa illa.


Així mateix un gran envelat, era el lloc on els DJ’s feien un recorregut per tota la discografia dels 60, 70 i 80. La festa va finalitza ve entrada la matinada del diumenge.

L’endemà els amics de l’associació RETRO van oferir una vista a les poblacions mes importats de l’illa, acabant el recorregut a Cala Boix amb un “Bullit de peix” una extraordinària especialitat gastronòmica d’aquella illa, un tipus de “suquet” de peix amb arròs a banda, de postres “flaoo” i “graxonera” també especialitat local i per acabar, el “Cafè Caleta” Tot seguit amb molta “nostàlgia” els FANS tornaren cap a la Garrotxa.


Jordi Sellas, president de FANS, valorava d’aquesta manera el viatge: “Ha sigut una gran experiència, una vegada més els FANS hem tingut una gran rebuda, tan per l’Ajuntament d’aquella població, com per els nostres amics RETRO, la festa ha sigut extraordinària, tots ens hem divertit molt, era impensable tornar a reviure aquells anys allà mateix i això ha sigut possible gràcies a la música i a les ganes de festa que tots tenim, això si, aquesta vegada les “grenyes” eren postisses. Estem estudiant organitzar una cosa semblant, no en podríem dir FLOWER POWER perquè aquest tipus de festa es exclusiva d’allà i tampoc tenim l’ajuda institucional que ells tenen, per organitzar una festa com aquesta, però quelcom similar estem pensant, el que es segur es que l’any vinent hi tornarem! Segur!









0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada