Darrera Gran Gala de FANS











La XII Gran Gala de FANS 
va ser l'acte de cloenda de les celebracions del 15è aniversari de l'Associació i un homenatge a tots els socis que n'han format part. També, i tal com s'acordà a la darrera Assemblea General de Socis, la festa del comiat oficial de l'entitat.









Com totes les Gales de FANS la festa s'inicià amb un suculent sopar al Restaurant La Deu d'Olot; tot seguit l'acte protocol·lari de la festa i un extraordinari fi de festa amb els grups de l'entitat, Els Corbs Negres i Els Volcànics, per acabar amb el show dels Sirex.










En el decurs de l'acte protocol·lari el president de FANS Jordi Sellas, amb la seva junta directiva, feren un ampli repàs de la història de l'entitat i dels centenars d'actes que s'han organitzat al llarg d'aquests quinze anys, destacant que aquesta darrera Gala significava la culminació de tots els objectius marcats. La junta directiva actual ha treballat de valent des d'un bon començament de l'associació per aconseguir el principal propòsit de l'entitat: "Fer feliç a molta gent", sempre al voltant de la música que ens agrada, la dels 60. 



Per tant, amb la feina feta, era l'hora de la jubilació; la manca de relleu juntament amb les noves ordenances i responsabilitats legals, consideràrem que era el moment ideal per a posar punt i final a una gran història, en la que hem tornat a viure moments extraordinaris.







Desprès d'agrair a socis, simpatitzats, patrocinadors i a tots els ajuntaments col·laboradors, la bona resposta obtinguda, doncs sense ells res hagués sigut possible, Sellas explicava: "No volem enganyar a ningú perquè no estem disposats a baixar el nivell aconseguit fins ara. Hem arribat fins aquí, i el més important és que hi hem arribat bé, molt bé i, per tant, ara és el moment de tancar la darrera pàgina d'una història sensacional, envejosa, emocionant i divertida". I afegia: "Avui es un gran dia. No hem d'entristir-nos perquè tot això s'acabi, sinó que hem d'estar contents d'haver-ho viscut" i acabava dient "tenim temps encara i, per aquest motiu, no es un adéu per sempre, sinó que és com el "Hello goodbye" dels Beatles; per tant visca els 60!".









Tot seguit tingué lloc l'acte de lliurament de les distincions honorifiques FANS, una figura que l'artista Rosa Serra realitzà en exclusiva i que FANS atorga cada any a socis, entitats, artistes i persones destacades per la seva ajuda i col·laboració amb l'entitat.











En aquesta edició la primera distinció honorífica fou pel setmanari La Comarca d'Olot, en reconeixement a la seva tasca informativa i especialment perquè durant tots els 15 anys de l'associació, sempre s'ha interessat i s'ha fet ressò de tots el actes organitzats per FANS. 

























La segona distinció honorífica fou un entranyable reconeixent al  Sr. Pep Berga, ara tinent d'alcalde de la ciutat d'Olot, però ja l'any 2001, quan tot just començàvem FANS, va ajudar a organitzar i legalitzar la nova associació. També va redactar els que serien els estatuts de l'associació. 






Actualment com a regidor i mitjançant l'Institut de Cultura, va fer realitat el projecte del DVD anomenat "Memòries d'aquells meravellosos anys seixanta" un recull amb imatges i relats, amb els protagonistes originals dels anys 60 que quedaran per sempre a la història de la nostra ciutat. El president de FANS feu entrega de la distinció i finalment el Sr. Berga tancà l'acte protocol·lari.









Acte seguit, Els Corbs Negres iniciaren el fi de festa amb la seves fantàstiques interpretacions omplint immediatament la pista de ball. 






















Desprès els Volcànics feien "saltar" a tothom, amb els seu Rock & Roll i, finalment, 


























Els Sirex, tornaren a demostrar que 
són els més autèntics dels 
anys seixanta, tant amb la seva 
música com a les coreografies que, tot i que passen els anys, continuen més actuals que mai.










En el decurs de la vetllada succeïren diverses sorpreses, la primera, l'aparició totalment inesperada de directius de l'associació homònima Retro d'Eivissa. Semblava que inicialment no podien ser-hi i resulta que ja feia dies que preparaven aquesta aparició a l'inici del sopar. 











L'altra, l'entrega de la F de FANS 
als Sirex per la bona amistat 
amb els FANS. 













Jaume García en secretari de l'Associció d'amics de la Música dels Anys 60, de Sant Feliu de Guíxols,  va fer entrega del llibre que han editat recentment "60 Histories dels Anys 60"  








I la darrera, sorpresa va venir de la pròpia Rosa Serra, regalant una litografia de l'escultura de FANS, degudament signada, a tots els participants a la Gala.















En el decurs de la festa també es feu entrega del número especial de la revista FANS, en la qual es poden veure gràficament les activitats portades a terme aquest dos darrers anys amb motiu del quinzè aniversari de l'associació.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada