Gran GALA de FANS

























La Gran Gala de FANS serà l'acte de cloenda de les celebracions del 15è aniversari de l'Associació i un homenatge a tots els socis que n'han format part. També, i tal com s'acordà a la darrera Assemblea General de Socis, aquesta serà la festa del comiat oficial de l'entitat.







Per tots aquets motius hem preparat una extraordinària festa, amb un sopar de Gala amb tots els socis, amics i simpatitzants i un fi de festa amb la música dels nostres grups, 















Els Corbs Negres 



















Els Volcànics, 

















Juntament amb el grup estatal 
més emblemàtic dels 60, 
Los Sirex. 











Tot això serà el dissabte 25 de novembre, a dos quarts de deu del vespre al Restaurant La Deu d’Olot
.

























La Gala de FANS sempre ha sigut la FESTA de l'entitat on s'han celebrat efemèrides importants, i s'han fet homenatges a grups i cantants destacats dels anys seixanta, com Luis Aguilé, Los Diablos, Fórmula V, Micky, Santi Carulla de Los Mustang.... entre d’altres, 







Los Sirex, que ara tornen per presentar, en primícia i en directe, el seu nou treball que és a punt de ser publicat, on sota la producció de Pep Sala, inclourà les cançons de sempre remasteritzades i interpretades juntament amb altres artistes, com en Miguel Ríos, El Dúo Dinámico o Joan Manuel Serrat i on, per primera vegada, els Sirex interpreten diversos temes en català. El treball també compta amb una bona part del concert en directe realitzat a la sala Luz de Gas de Barcelona on els FANS varem tenir el privilegi d'assistir-hi.







Després d'un llarg recorregut, l'Associació FANS arribarà a la meta fitxada. Quinze anys han donat per a molt i els hem aprofitat al màxim. Hem sigut conseqüents i fidels als nostres propòsits fent realitat tots els objectius que ens varem proposar. Hem fet feliç a molta gent al voltant de la música que ens agrada, organitzant festes i concerts de gran nivell; també hem fet molts kilòmetres per assistir a concerts d'artistes emblemàtics, hem sigut a les escoles i hem organitzat estrenes mundials de cinema, hem col·laborat amb entitats culturals i ajuntaments, però el més important, i millor de tot, ha estat que ens ho hem passat bé i hem fet molts i molts amics.













No obstant, el pas del temps sempre n'és el protagonista; és el que marca el principi i la fi de tot. A la darrera Assemblea General de l'Entitat, s'acordà que, per la culminació de la feina feta, l'augment de les responsabilitats jurídiques i fiscals i falta de relleu directiu, era el moment de "tancar la paradeta". No hem d'estar tristos perquè pleguem, sinó que hem d'estar contents per haver-hi participat, i sempre ens quedarà l'amistat per seguir fent coses junts.








Per tot això aquesta GALA és la nostra Gran FESTA, i hem de celebrar que entre tots, socis, amics i simpatitzants junts, hem pogut fer aquest llarg recorregut i que, a més a més, ens ho hem passat molt bé. Serà una festa plena de sorpreses, amb convidats i músics il·lustres, per gaudir d’una nit inoblidable. 






Les reserves s’han de fer a: Marta, Moda Íntima, de la plaça Clarà n. 10, d’Olot, 
o bé, al telèfon 972 26 68 98.







Ens trobarem a la GALA  !.



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada