Screamin’ Festival '17















FANS va tornar a participar a l’“Screamin Festival”, 
de Calella de Mar,  
Sens dubte el festival de fama mundial dedicat al  
Rock And Roll, el dels anys 50 i a les seves arrels. 








La mes  gran concentració d'activitats on es pot gaudir de Rock And Roll, Rockabilly, Rhythm & Blues, Blues, Doo Wop, Hillbilly, Honky Tonk , Instrumental Surf .... Una extraordinària programació, tant de dia com de nit, amb els millors intèrprets i artistes de la música original d’aquest estil.























































































El festival dura tota la setmana i te el seu màxim exponent el dissabte a la nit on s'alternen les actuacions més estel·lars. Al recinte cultural de la Fàbrica, centre neuràlgic d'aquest festival. 




Multitud de gent vinguda d'arreu del món, gairebé tots vestits amb el “look” i l'estil d’aquella època, varen poder escoltar, cantar i ballar a ritme de Rock & Rhythm, interpretat per grans músics com: Oh! Sharels, Paul Ansell &BCN Big Blues band amb el seu homenatge a  Elvis Presley, Robert Gordon & Darrell Higham,Boby Wilson, The Same Old Shoes i tot un seguit  de coneguts DJ internacionals d'aquest tipus de música Una excel·lent combinació per un cap de setmana increïble.







Durant el dia, a diferents establiments del costat de la platja, van oferir actuacions de músics i DJ. amb bona part del públic a la sorra del voltant amb els vestits de bany d’aquell temps. El passeig i la platja de Calella es convertiren durant uns dies en un immens aparador, amb cotxes autèntics de l'època dels 50 i motos històriques.





















0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada