El divendres dia 16 de juny FANS participava al concert "Xarucs 60" de Figueres. Emmarcat en la "5ª Fira de la Gent Gran", 



















L'acte s'iniciava amb un homenatge al desaparegut Fredy Faura, músic i activista cultural de Girona, entre altres moltes coses, i autor del llibre "Peluts, Rockeros i Ye Yés de la Girona dels 60"  


Un gran document per l'història, on es descriuen gairebé tots els conjunts musicals dels seixanta de les comarques gironines, juntament amb fets que els varen acompanyar en aquella anomenada "dècada prodigiosa".






L'acte celebrat al auditori del Museu del Joguet, constà d'una taula rodona formada per Sra. Marta Cascuberta; Directora SSTT de Girona. Dep. de treball, afers socials i família, Xavier Castrillón, periodista del Punt-Avui, Xavi Juanhuix, periodista i coautor del llibre i el president de FANS, Jordi Sellas autor del pròleg d'aquets llibre. 


La figura de Fredy Faura i el seu incansable interès per totes les coses espacialment per la música dels 60 varen ser l'eix fonamental de la conversa deixant pelés el valuós document històric que suposa aquest llibre. 





Tot seguit a la Rambla de Figueres s'iniciava el concert "Xarucs 60" on cal destacar la presència i el retorn de "Los Tinieblas", ben coneguts pels joves garrotxins dels seixanta, i també dels renovats 







"Bit Shadows" entre altres joves formacions musicals de la comarca.  














    

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada