Escala en HI-FI 2017

Dissabte passat FANS organitzava la darrera edició de l'Escala en HI-FI, sens dubte un dels actes més divertits que fins ara ha  organitzat l'entitat, on l'únic objectiu era passar una divertidíssima  vetllada. Aquesta edició d'Escala en HI-FI ha sigut la més  espectacular, amb actuacions musicals, de gran nivell on el públic totalment entregat no va parar de riure durant les gairebé tres hores que va durar l'espectacle 

Com és habitual, després de sopar, s’iniciava l’espectacle amb una roda musical protagonitzada pels membres de la Junta Directiva. 

Per començar un homenatge al recentment  desaparegut Chuck Berry, Seguidament, Encarnita Polo;
Palito Ortega, 

Paul Mc Carney, 

Al Rangone, 

Pepino di Capri, 

Domenico Modugno
John Fogerty
Raphael, 

i Al Martino. Tot seguit "Els de Sempre", amb el seu característic humor, presentà una al·legoria taurina anomenada "Acollononiment general quinze dies abans dels Beatles a Barcelona", una "animalada", que va fer riure a tothom. 

Després de l'èxit de l'any passat tornava una nova i divertida edició d'acudits teatralitzats a càrrec d'en Joan Vilalta i d'en Joan Guillamet, els quals, amb l' humor que els caracteritza, explicaren acudits d'una manera molt diferent i divertida. 

Tampoc varen mancar les interpretacions i imitacions dels cantants Dany Brillant, Marisol, 
Carmen Miranda, 


Anna, 

AC/DD amb 
Renato Carosone, 


Martes i Trece 
The Trashmen. i Stan Laurel i 
Oliver Hardy

No varen faltar els monòlegs 
de la Roser Riera, 
La història actual de la 
M. Carme i en Josep, 

Xevi Lucas amb 
els seus divertits 
acudits. 

La música en directe 
va anar a càrrec 
d'en Ramon Molas 
i en Joan Codina. 


Finalment, La Banda de Fans tancava l'espectacle, amb "La Tierra de las Mil Danzas" de Wilson Picket. 

Com és habitual, tot plegat una barreja d'estils per no deixar indiferent a ningú i on tothom s’ho va passar molt bé.


Al Final el president de FANS va dir: "Fins aquí 14 anys d'Escala en "HI-FI" una versió lliure d'aquell programa de TVE dels anys 60, tot té un inici i un final, el futur ja en parlarem quan arribi. Hem sigut pioners en l'espectacle del Palyback."  "

"Aquests anys ens ho hem passat molt bé, el que va començar com un esdeveniment  familiar s'ha convertit en un espectacle de referència, on tan artistes  com espectadors n'han sortit sempre satisfets. Hem fet riure a molta gent amb les nostres actuacions per aquest motiu l'hem anomenat ESCALA en HI-FI la festa que fa riure". 
Gràcies a tots per la vostra participació tant a dalt com a baix de l’escenari".


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada