10ª Festa dels Anys Seixanta

"Rivers of Sant Feliu" 

La desena Festa del Anys Seixanta, de Sant Feliu de Pallerols, organitzada per l'ajuntament de la publació i FANS, es va consolidar com el Guateque més gran de l'estiu, amb un rècord de públic assistent, que va gaudir, amb actuacions de gran nivell, preparades per a celebrar aquesta efemèrides. La festa començava el dissabte, dia 2, amb els concerts intimistes de les cantautores Jesica Mellado i M. del Mar Bonet. No obstant el plat fort va ser aquest dissabte, dia 9, on més de dues mil persones varen cantar i ballar durant de sis hores "llargues" amb la música que més els hi agrada.











El recinte de la plaça del Soler es va fer petit per enquibir el públic que arribava amb ganes de festa. 





A les vuit del vespre, el D’j Joan Soler iniciava la festa amb una amplia selecció de música “enllaunada”, per recordar els millors èxits amb les seus sons originals. 














Tot seguit i, en directe, "Tribut a Camilo Sesto", un encertat homenatge al cantant d'Alcoi, amb la veu i l'estil d'en Xevi Gironès, encertant l'estil d’una de les veus més destacades de la música pop estatal. 














La festa va continuar amb el grup osonenc The Jerry's Group, que amb el seu so "seixantero" ompliren la pista de ball.








Seguidament, i rebuts amb un gran aplaudiment, la formació de FANS, Els Corbs Negres, sortien a l’escenari amb un repertori musical escollit per aquesta ocasió. El públic assistent tenia moltes ganes de ballar amb el ritme i les melodies d’aquesta formació que en aquests darrers anys sempre ha sigut un dels protagonistes d’aquesta Festa.
























El cap de cartell, però, era el grup Bony M que, procedents d'Holanda i en mig d'una gira que ara estan fent per Alemanya, feren un parèntesi per venir a la 10ª Festa dels Anys Seixanta i presentar el seu espectacle, on recullen aquell esperit llegendari de finals dels 60 i 70 on varen aconseguir la fama mundial, amb melodies que van fer ballar tota una generació i encara ara són a la memòria de tothom. Un espectacle de gran categoria i nivell de posada escènica. 








Els quatre integrants de Bony M, acompanyats amb músics d'estudi, no van decebre a ningú del nombrós públic que omplia el recinte de gom a gom. 


Cançons com "Daddy Cool","Sunny", "No woman, no cry","Brown Girl In The Ring" etc... No hi van faltar cap del seus èxits discogràfics, 












Destacar la "versió" que varen fer del famós ","Rivers of Babylon", canviant la lletra, tot pronunciant amb el mateix to, "Sant Feliu de Pallerols". Una "clucada d'ullet" a un públic molt “diver”, entregat i engrescat a la música en directe de Bony M. Realment aquesta ha tornat a ser una altra vetllada inoblidable.





Ara, l'organització, ja ha començat els preparatius del que serà la propera edició del "Guateque més gran de l'estiu". Joan Casas, alcalde de la població i autèntic motor d'aquesta festa, i l'associació FANS, ja treballen amb propostes molt interessants, per l'any vinent.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada