SCREAMIN' Festival 2014















Per primera vegada l’associació FANS assistia a l'Screamin Festival. Rockabilly, Rock & Roll i tota la “màgia” de finals dels anys 50 varen ser presents en aquest Festival que es celebra des de fa setze anys a Calella de la Costa. Una festa extraordinària, tant de dia com de nit, amb un extens cartell de grans músics i artistes, amb la música original d’aquells anys.


















El passeig i la platja de Calella es convertiren durant uns dies en un immens aparador, amb cotxes i motos històriques, enmig d’una multitud de gent vinguda d'arreu del món, amb els vestits amb el “look” i l'estil d’aquella època, per escoltar, cantar i ballar a ritme de Rock & Rhythm.


















Durant el dia a diferents establiments del costat de la platja, oferien actuacions de músics



















i DJ, metre una bona part del públic era a la sorra del voltant, amb els “bikinis” d’aquell temps. 

















El dissabte a la nit, va ser el dia gran del Festival, que a partir de les 9 de la nit, en el recinte de la Fabrica Llobet, s’iniciaven les més de 20 actuacions, amb els artistes i DJ, de més renom, “Doors Open”, 










“Sister Cookie”, 


















The Starliters”, 













“Don Cavalli”, 





























“Rossie Flores”, 












“Crazy Cavan”, entre molts altres, Rockabilly, R&B, Doo-Wop, Western Swing, una combinació excel·lent per un cap de setmana increïble.




Tots els  FANS, hem quedat molt sorpresos amb aquest Festival. Aquesta música t’encomana optimisme i ganes de ballar, és també un tipus de cultura que té molts seguidors. Hem fet un gran descobriment i en un futur pròxim, no descartem organitzar una festa com aquesta.

Recull d'imatges






























































































0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada