Sumant amics a Tomelloso






Convidats per la "Peña Los Canuthi" i l’Ajuntament de Tomelloso, una delegació de la junta directiva de FANS i acompanyants, assistiren aquest primer cap de setmana d’agost a la celebració del que és el Guateque més gran del món.








La festa començava el divendres amb un sopar de gala amb productes d’aquella terra, en el que els amfitrions donaren la benvinguda als representants vinguts de punta a punta de l’estat. La gent de, Lepe, Gandia, Eivissa i Olot, eren els convidats d’honor. 





Acabat el sopar s’iniciaren els parlaments, l’objectiu, era agermanar les diverses poblacions allà representades, que encara que, amb tarannàs ben diferenciats, tenen molts punts en comú: la música dels 60-70 i les ganes de passar-ho bé. D’aquesta manera tot i les distancies serà fàcil compartir les experiències i festes que organitzen totes aquestes entitats. 








Tot seguit es va procedir a l’ intercanvi de regals en el qual els FANS portaven, Ratafia de Cal Russet i el llibre de La Garrotxa, així com una placa commemorativa de l’Ajuntament d’Olot dedicada a l’Ajuntament de Tomelloso, que varen recollir els tres regidors que eren a l’acte. Finalment, FANS atorgà la distinció d’honor a la "Penya los Canuthi", organitzadors de l’acte.











Entrega del llibre La Garrotxa 
a els amics de Gandia














Entrega del llibre La Garrotxa a la tinent d'alcade  de Lepe, Sra. Pepi Cristo













Entrega de la F de FANS i la placa de l'Ajuntament d'Olot a els regidors 
de l'Ajuntament de Tomelloso


















Loren Navarro, president 
de La Peña Los Canuthi amb
 la distinció d'Honor de FANS





















El president de FANS amb la 
distinció de Los Canuthi



Per acabar una sessió de discoteca fins a la matinada amb el mestre de cerimònies, locutor i presentador de tots els actes de La Peña Los Canuhi, Miguel Garcia






El dissabte al vespre, era l’hora del Guateque on més de tres mil set-centes persones assitien a la festa vestides per a l’ocasió per tal de ballar a ritme de la música dels anys 60-70. Aquesta festa va durar des de les onze de la nit fins a la sortida del sol


En el decurs de la qual sorgiren moltes sorpreses amb actuacions, playbacks i diverses representacions que formaren part del què anomenen el “GUATEKAZO”, una de les festes més divertides d’aquella zona de Castella La Manxa. L'èxit fou tant extraordinari que, una setmana després de posar a la venda les entrades, ja varen haver de penjar el cartell d’exhaurides, cosa que féu que molt públic es quedés amb les ganes, però el recinte, que és un parc central molt peculiar, no admet més aforament perquè tothom es mogui amb comoditat.







El Directiu de La Peña Los Canuthi José Mari, amb els representants  de l'associació Reto, de St. Antoni de Portmany, (Eivissa,) Ovidio i Michel






"Retratus" del GUATEKAZO


                                                                                                                        


                





                






                
       



Per la nostra associació aquest ha sigut un gran esdeveniment. Unir diverses poblacions amb la mateixa finalitat era un dels nostres principals objectius. Vàrem començar amb els AAMA de Sant Feliu de Guíxols, després els Retro de Sant Antoni de Portmany, Eivissa, tot seguit los Canuthi de Tomelloso, ara els de Lepe, i, finalment, els de Gandia, tots ells extraordinàriament divertits i de cultures ben diferenciades on tots hi aprenem coses, i a més a més amb ganes de passar-ho bé. Junts podem fer moltes coses, MOLTES!!!

Altres punts d'Interès 











Restaurante Casa JUSTO, 
Extraordinari!!
















Bar TRIANA, 
Sensacional!!




                 Era el dia de l'aniversari del "Presi"


Finalment, tornant cap a La Garrotxa, una visita turística a la zona.







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada