Festa dels Anys 60 a St. Feliu de PallerolsLa sisena Festa dels Anys Seixanta celebrada aquest cap de setmana convertia la població de Sant Feliu de Pallerols en el marc incomprable pel Gran Guateque de l’Estiu i en una vetllada realment inoblidable, tot un referent pels amants d’aquesta música. L’èxit de participació va fer que un any més la plaça de Ca les Hermanes es fes petita per celebrar aquesta festa que organitzen conjuntament l’Ajuntament de la població i l’associació FANS.


La festa començava a les vuit del vespre per a tots els que volien sopar al mateix recinte, tot seguint la música amb el D’j Joan Soler que amenitzava l’entrada del públic al guateque. 


A les deu en punt, la formació d'Els Corbs Negres obria la festa amb el seu extens i variat repertori; més de noranta minuts de grans interpretacions i bona música, amb una renovada energia i un so extraordinari que va fer ballar a tothom.
Faltava poc per la mitjanit quan el president de FANS, Jordi Sellas, presentava a Los Sírex. Aquesta era una de les actuacions més esperades, doncs era la primera vegada que aquesta formació, considerada com la pionera de la música pop estatal dels seixanta, actuava a la Festa dels Anys Seixanta de Sant Feliu de Pallerols, la qual cosa i aprofitant l’avinentesa del desè aniversari de FANS, va ser un dels concerts més memorables dels darrers anys. 


 El cantant i líder del grup, Leslie, amb la simpatia i manera de fer que el caracteritza, connectava ràpidament amb un públic totalment entregat, mentre la resta dels components del grup escenificava a l’escenari els passos habituals de les seves cançons amb el so impecable que sempre els ha caracteritzat; un autèntic espectacle que va fer cantar i ballar a tot el públic assistent.


Joan Casas, alcalde de la població, i autèntic motor de la festa, comentava: “Estem molt contents de la participació del públic assistent. D’un bon començament preteníem convertir aquesta festa en “El Gran Guateque de l’Estiu“ i ho hem aconseguit, amb l’únic objectiu que tothom es diverteixi. Tenim un públic habitual que ve de tot Catalunya, que espera amb ganes el començament de l’estiu per venir a Sant Feliu per gaudir de la Festa dels Anys Seixanta i per sort cada vegada som més. També vull agrair a tots els voluntaris del poble que han treballat de valent perquè la festa sortís tal com havíem pensat. Ara, amb els amics de FANS, ja pensem què farem a la propera festa”.

Per la seva part, Jordi Sellas, president de FANS, afegia: “Era molt important per nosaltres l’actuació de Los Sírex. Som amics i havien de venir a celebrar el nostre desè aniversari. Per aquest motiu els havíem reservat per aquesta Festa dels Anys Seixanta de Sant Feliu de Pallerols. Sabíem que seria un èxit com ha sigut. Són els més emblemàtics i encara conserven la formació original.”

Ara FANS prepara per a primers del mes vinent, la visita a la ciutat de Tomelloso, convidats a la festa que organitzen els homònims de "La Penya Los Canuthi", mentre que a final del mes d’agost els FANS viatjarem a Liverpool on, amb motiu del cinquantenari dels Beatles, es celebra la convenció i la festa de celebració per aquest aniversari.


RECORDS D'UNA GRAN FESTA
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada