Gran Concert del Dúo Dinámico

Genial!! seria la paraula que mes definiria el gran concert que el Duo Dinamico  va fer a Olot, per commemorar el desè aniversari de l’Associació FANS.


En un recinte tan particular com es la plaça de braus, ple d’un públic totalment entregat i en moltes ganes de reviure una bona part de  la banda sonora de la seva vida, en Manolo i en Ramon aconseguien amb les seves cançons de sempre, una autentica complicitat, al cap de 46 anys de la seva darrera actuació a la capital de la garrotxa.



A les deu en punt, el president de FANS, Jordi Sellas, donava la benvinguda en nom de l’associació, tot agraint el suport de l’Ajuntament d’Olot i l’importantíssima ajuda de l’empresa Clip, promotora del concert, i també, a tot al públic assistent per la seva participació en aquest concert d’aniversari, i a més a més,  manifestava que:  amb la majoria del públic que es veia,  des de l’escenari, podia assegurar  que, aquella nit de dissabte, molts nets, s’havien quedat amb els seus pares i que tan mateix tot estava apunt per fer d’aquell vespre, una nit màgica i plena d’emocions  per a tothom.



Tot seguit i quant la banda entonava las notes del “Resistiré”, apareixia el Duo Dinámico, amb un vestit negre de gala i l’ indumentària que FANS havia dissenyat per l’ocasió. La cridòria va ser espectacular per part dels seus incondicionals seguidors, primordialment de tot Catalunya i d’altres d’arreu de l’estat, Granada, Valencia, Màlaga, Madrid etc. desplaçats a Olot expressament per gaudir d’aquest concert.










El concert va significar un bon repàs dels seus èxits mes populars que han configurat aquets cinquanta anys de historia artística i musical, cançons com: “Quisiera ser”, “Eres tú”, “Perdóname”,”Quince años...”, “Esos ojitos negros”....etc. ompliren les dues hores de concert.



També podem destacar la presencia i  l’actuació del cantant dels Sirex, Leslie, el qual interpretava a “trio” la cançó “Lolita”.














En un moment donat, i quant parlaven dels inicis del Duo, que havien de cantar a “capel-la”  fent els famosos “du du ha” i després de cantar el “Yo se que tu quisieras” varen arrancar amb la nadala en català  “les dotze van tocant”...Com es habitual en aquets tipus de concerts, entre tema i tema mantenien un divertit diàleg, amb la complicitat  del públic, que no va parar de cantar i aplaudir cada una de les cançons que el Duo, interpretaven.






Al final i abans del “bisos” l’associació FANS, atorgava la seva distinció d’honor al Duo Dinámico, per la seva històrica trajectòria musical, iniciada al anys seixanta i que encara ara està vigent.
























Gairebé trenta minuts de “bisos” que varen acabar amb tot el públic dempeus,  agafat de les mans i cantant el tema “Amor de verano” tot una imatge inèdita en aquest recinte, on el duo Dinamico s’acomiadava de nou, amb el tema “Resistiré” . 





















Després i a l’entrada del Torin, Manolo i Ramón signaven autògrafs i feien fotografies amb tots els hi varen sol·licitar.












Al final del concert Ramon Arcusa del Duo Comentava: “estic molt content d’aquest concert, ens hem sentit molt be aquí a Olot, a més a més era una promesa personal que teníem pendent  amb el president de FANS, i amb la seva gent, els coneixem de fa temps però no coincidíem amb les dates i estem molt contens de haver vingut a celebrar el concert d’aniversari ha sigut una bona ocasió i ens ho hem passat molt be i pel que hem vist el públic també.
El seu company Manolo afegia “ Ha sigut un concert molt íntim, venim d’un concert a la població d’Alcobendas on i havien mes set mil persones, mentre que aquí hem estat molt propers amb un públic molt entranyable, ens agraden aquets concerts, ens hi sentim molt be.













Els que formem la directiva de FANS estem molt satisfets, i serà difícil oblidar aquest concert commemoratiu dels deu anys de la nostre associació, amb uns convidats tan emblematics.













RECULL d'Imatges de record d'un dia EXTRAORDINARI!!


El CONÇERT d'Olot












































EL PUBLIC






















       
           La Roda de Premsa prèvia








































Les "NENES" de FANS






  









          
 En Ramón MOLAS feia ANYS!!


















La JUNTA de FANS endreçant la Plaça, 
després del CONÇERT








Per veure  imatges del  CONÇERT enllaça aquí    







0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada