Sensacional Gala de FANS 2011

FANS, va tancar la temporada 2011 amb la  Gala anual, una festa amb sopar pels socis i simpatitzants, on es fa entrega de les distincions de l’entitat i un homenatge a artistes emblemàtics de la gran dècada.

Aquest any el convidat va ser el cantant Micky, el de "Los Tony’s", el més pioner dels artistes dels seixanta que encara està en actiu. Tot i que és conegut per la seva etapa eurovisiva amb el tema “Enseñame a cantar” (1977) o el “Chico de la armónica” entre d'altres. Micky inicià la seva trajectòria artística l'any 1959 amb "Los Tony`s", el seu primer grup. Foren els innovadors i pal de paller del pop rock estatal; el seu llegat discogràfic forma part de la història de la nostra música. Per tot això, i per la seva trajectòria artística i professional, se l’hi ha atorgat la distinció i l’homenatge a la Gala de FANS.
Amb aquesta festa, FANS també homenatja als músics pioners dels anys cinquanta de la nostra comarca, els quals amb la seva experiència, varen ser els mestres dels músics que varen venir tot seguit. D’aquesta manera i en representació de tots ells s’atorgava la distinció al senyor Ramon Codina, un músic apassionat, que amb els seus noranta anys està encara en plena forma per les interpretacions musicals, cosa que va demostrar amb escreix en les interpretacions que ell mateix va fer amb el seu violí, acompanyat per "Els Corbs Negres", i on va rebre una gran ovació de tots els assistents a la Gala.


El fi de festa s’inicià amb les interpretacions de tres temes clàssics i comercials del cantant Micky, “Enseñame a cantar”, “El chico de la armonica”, i “La gallina”

 

per tot seguit amb el seu nou grup, "Los Colosos del Ritmo", inicià la presentació del seu darrer treball discogràfic anomenat “La cuenta atrás” un “pop-rock” autèntic que no va deixar indiferent a ningú, i on els més nostàlgics varen gaudir d’un treball únic i de gran qualitat, que torna en Micky als seus orígens, lluny del seus temes comercials i amb adaptacions dels millors compositors del rock dels seixanta. 

Finalment, "Els Corbs Negres", amb el seu esplèndid i renovat repertori, varen tancar la festa fent ballar a tothom fins ben entrada la matinada.


Pel que fa als actes protocol•laris, hem de destacar que aquesta edició de la GALA de FANS, ha sigut el tret de sortida dels actes de celebració del desè aniversari de l’associació, tot un seguit d’actes festius que es prolongaran fins la Gala de l’any vinent. Per aital motiu, els amics de l’associació Retro d’Eivissa, convidats a la GALA, feren ja el primer reconeixement d’aquesta efemèride de FANS.
"Retratus" de la GALA 2011

Patrocinadors


Garatge PLANA
El Taller d'AlqvímiaActe Protocol-lari de La GALA


Parlament de la Junta Directiva


           
                   Els Guardonats: El mùsic, Sr. Ramon Codina i el cantant  Micky
   

Micky amb el "presi"


   
 Socis d'Honor

Sr. Joan Espona, President del Consell Comarcal de la Garrotxa
i Alcalde de Sant Joan Les FontsSr. Joan Casas, Vice-president del Consell Comarcal de La Garrotxa
i Alcalde de Sant Feliu de PallerolsSr. Josep M. Corominas, Alcalde de la ciutat d'OlotMicky i Los Colosos del Ritmo, en conçert
"La Cuenta Atrás"Els Corbs Negres en Conçert0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada