FANS, Concert solidari a Barcelona

Seguint amb la activitat de col•laboració amb altres entitats i associacions, al dissabte passat FANS va participarà al “II concert solidari” que organitza cada any el col•legi Jesús i Maria, del barri de St. Gervasi de Barcelona, un acte solidari d’agermanament amb Bolívia anomenat “Treballem units per l’educació”, un projecte per ajudar a educar i escolaritzar als nens i nenes mes necessitats, d’aquell país.


El concert es va iniciar amb l’actuació dels grups de música de l’escola,










Per continuar amb el grup anomenat, Vuit, tot una revelació musical.










 
Tot seguit sortia a l’escenari en Santi Picó i la seva banda per acompanyar a Santi Carulla, dels Mustang en el seu repertori
acabant la seva actuació amb la interpretació del “Submarinio Amarillo” aquesta vegada, acompanyat dels nens i nenes de l’escola.

Després, els cantants de OT, Ismael i Victor ferien les delictes de tots els nens i nenes i també d’alguna mama, amb les seves interpretacions de temes actuals i d’altres dels seixanta.





Per acabar, el cantant dels Sirex, Leslie, iniciava la seva actuació interpretant en solitari, els temes que a l’any 1974, ell mateix va enregistrar sense l’acompanyament de los Sirex, “El poder de la Amistad”, “Voy por mi camino”, per acabar amb “La Escoba” acompanyat també de nens i nenes de l’escola, un altre dels millors moments entranyables del concert.











Al final del concert, tots els artistes participants, varen cantar amb el públic el tema de SAU "Boig per tu"









“Ha sigut una gran experiència” deia el president de FANS Jordi Sellas i seguia “Va ser una proposta del Sr. Gabriel Pérez, director del Palau Sant Jordi de Barcelona, i un dels guardonats a la darrera Gala de FANS, el que ens va engrescar a participar en aquesta iniciativa solidària, que, tot i que ens quedava lluny de casa, l’hem trobat molt interessant. FANS, estem iniciant un projecte solidari, a celebrar properament aquí a la nostre comarca. A més a més, de tot aquest festival, es farà un cd commemoratiu amb les actuacions realitzades, i on FANS formem part de la producció d’aquesta obra, també benèfica.





0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada