A XEVI FUMANAL



Dijous, 25 de febrer, rebíem la trista noticia de la mort d’en Xevi Fumanal, primer soci fundador de l’associació FANS. El seu entusiasme el va portar a crear la nostra associació. En Xevi també va ser component del primer grup de música pop que va aparèixer a Olot els anys seixanta, The Rhinos.

Ell va ser l’autèntic promotor de l’associació, el primer secretari que va redactar els estatuts i va treure el nom FANS amb tota la seva ironia i humor, per buscar allò de Fent Amics Nostàlgics dels Seixanta. Més que nostàlgics som una colla de romàntics amb ganes de fer moltes coses, FARS, no quedava prou bé, i FANS tenia infinitat de significats al voltant de la música que era una de les moltes coses que feien vibrar en Xevi. Sempre recordarem com li brillaven els ulls quan parlava d’aquella època.




Tot allò que va començar com un projecte perquè una colla d’amics passéssim una bona l’estona, ara és una autèntica realitat amb més de tres-cents socis. Malauradament, en Xevi no va poder ser a l’acte inaugural de l’associació, aquell mateix dia va haver de ser ingressat per iniciar una lluita per la seva salut, una primera i dura batalla que va guanyar. Durant la seva recuperació mai es va allunyar de FANS, Fires del disc, concerts, trobades, etc.


The Rhinos, d'ara, dels quals ell era l’únic component original, anaven creixent amb la música, i FANS també feia realitat tots els seus projectes. Va ser pel setembre del 2005 que, per motius personals, en Xevi deixava FANS, la seva inquietud el portà a iniciar i liderar altres projectes interessants.

Malauradament aquesta segona batalla no l’ha pogut guanyar, sentim molt la seva pérdua, ell ens va encomanar la seva il•lusió i ens va involucrar a tots posant les bases de la nostra associació, per evolucionar el que és ara FANS.

Estic segur que a hores d’ara en Xevi és al costat d’en Lennon, l’Elvis, l’Hendrix, en Morrison.... i d'aquells, que ell tan admirava, i que tots hem volgut conèixer.

En nom de tots els socis de FANS, moltes gràcies. Entre tots anem fent créixer el que tu i una colla de romántics varem iniciar.


Xevi Fumanal,  et recordarem sempre.




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada