“FANS.tastic” sopar de Carnaval

Per segon any consecutiu l’associació FANS amb el suport del CIT i la col•laboració del restaurant La Deu, hem organitzat el “Fans.tastic” sopar de Carnaval en el marc de la programació del Carnaval d’Olot. La festa va tornar a ser un èxit de participació, on el concurs d’elegància va ser un dels esdeveniments més divertits de la vetllada.




L’acte s’inicià amb la desfilada de tots els participants, mentre un jurat escollia els guanyadors en les diverses categories del “concurs d’elegància”. Tot seguit el sopar de Carnaval i el lliurament de premis, amb l’agradable sorpresa de la vista del Rei i la Reina del Carnaval d’Olot que, aprofitant l’avinentesa, feren l’acte de lliurement dels trofeus als guanyadors del “concurs” que resultaren ser: pel “Pirata” Josep Cordomí i la “Dama” Sònia Bofarull, per la seva elegància.










La parella més original eren
"Els Cargols” d’en
Llorenç Berga i la Carme Asperó






 










La disfressa més graciosa
va ser per Dolors Arqué,
amb una curiosa disfressa de
“Conte ecològic”

















Finalment a l’apartat de comparses van resultar guanyadors els “12 Pirates” per la seva acurada disfressa i complements.


Tots ells van rebre i “acceptar” els divertits regals preparats exclusivament per l’ocasió.












L’acte finalitzà amb un breu parlament del president del CIT, Josep Andrés i de Jordi Sellas, president de FANS, els quals destacaren l’èxit d’aquest acte.











Tot seguit  sessió de DJ,
amb l'Adrià, 









que va fer ballar a tothom
fins a la matinada.







D’aquesta manera destaca l’acte, el president de FANS, J. Sellas: “L’any passat va ser una prova i aquest any hem consolidat aquest acte, on ens hem divertit molt. Ha sigut difícil escollir els guanyadors del concurs, doncs el nivell de les caracteritzacions és molt elevat, però tots els participants són conscients de que els premis son merament simbòlics i divertits, pensats exclusivament per donar un “toc” d’humor a la festa”.







Finalistes, grups de COMPARSES








Finalistes PARELLES








QUINA COLLA!!!!!


        
  






















Una animalada de JUNTA




El REI i la REINA
del FANStastic
sopar de CARNAVAL 2010

 



















1 comentaris:

Anònim ha dit...

sou collonuts!
l´any que be tots al carnaval de terra endins de TORELLO

TANT EL SOPAR COM LA MUSICA , UN 10

ESPEREM VEURENS BEN AVIAT.

Publica un comentari a l'entrada