FANS a Eivissa






L’associació FANS, serem a les Festes de Sant Antoni de Portmany, d’Eivissa, que es celebren aquest proper cap de setmana.















Convidats per l’ajuntament d’aquella població, Els Corbs Negres, de FANS, compartiran l’escenari amb la cantant dels anys seixanta Karina, en la celebració del Guateque que cada any es celebra en aquella illa el cap de setmana de les festes de Sant Antoni.










Fa tres anys que els FANS d’Olot, participem a les festes que l’associació RETRO d’Eivissa organitza; així mateix els eivissencs, també prenen part als actes que organitzem aquí a la Garrotxa.

Aquesta imatge correspon a la rebuda que l’Ajuntament de Sant Antoni va fer a la junta de FANS, l’any 2007.
L’alcalde Sr. Josep Sala, la regidora de festes, Sra. Lidia Prats, el president de l’associació RETRO, Pep Pilot, amb directius de FANS, enregistrats per la TV Balear.




El primer any, la festa de benvinguda a l’illa, va ser amb el cantant dels anys seixanta, Micky, l’any passat, la trobada es va fer amb motiu del Flower Power, una festa inoblidable al pur estil eivissenc. Enguany, amb els RETRO i a petició de la regidora de festes, Lídia Prats, ens va demanar que els nostres grups participessin al guateque d’aquest any, i nosaltres, com que hi volem anar cada any, aquesta vegada, Els Corbs Negres, seran els protagonistes.










Ens uneix una extraordinària amistat amb la gent d’Evissa, compartim les mateixes idees, que bàsicament son passar-ho bé amb la música que ens agrada, tan debò, ben aviat puguem portar cap aquí un dels seus grups que també són extraordinaris, especialment els “Bluesmafia i es Saligardos” un grup format per components de diverses nacionalitats arribats a l’illa durant l’època daurada, que interpreten un Blues i un Roc & Roll, que encara ara fan tremolar l’illa amb les seves actuacions”.



Recordem que tots els socis i simpatitzants, que la revista anual de FANS, la poden recollir, físicament, en el Garatge Catalunya, del carrer Bolòs, d’Olot. Mentre tant, aquí mateix, podeu entra al PDF adjunt de la revista.




1 comentaris:

Anònim ha dit...

com us ho monteu!!!
Això si que es vida!!!

Publica un comentari a l'entrada