FANS, amb els RETRO, a Eivissa

 FANS tornar a ser protagonista a les festes de Sant Antoni de Portmany d’Eivissa, convidats per l’ajuntament d’aquella població i per l’associació homònima RETRO. Aquesta vegada els garrotxins van participar activament al guateque de la festa amb l’actuació del grup Els Corbs Negres.














Després de visitar les extraordinaries Coves de Can Marçà,

el port de Sant Miquel  i la població de Sant Rafel.




"Es SOFRIT PAGÉS"

 




La festa va començar amb un dinar de germanor on es va poder degustar el “Sofrit Pagès” un extraordinari plat típic de l’illa on, per acabar, no hi podia faltar el famós “Cafè Caleta”.





VISITES



El vespre, després d'una excursió a Vila, i d’admirar la posta de sol al Cafè del Mar, va tenir lloc un sopar al local social de RETRO on la sobrassada i el Cafè Caleta, es barrejaren amb la coca de llardons i la Ratafia d’Olot, que hi posaven un “toc” garrotxí a l’acte.



















"ANEM de PALANCA", El Guateque

 Tot seguit tingué lloc el Guateque, que allà anomenen “Anem de Palanca” que és l’expressió que tenien el jovent de l’illa, als anys seixanta, quan anaven de festa.


 Amb l’envelat del passeig ple de gom a gom, els Corbs Negres obrien la festa amb la seva música dels anys seixanta i setanta, connectant ràpidament amb el nombrós públic assistent, que no va parar de cantar i aplaudir l’actuació del grup olotí. A mesura que avançava l’actuació els organitzadors van haver d’obrir els laterals de la carpa, perquè tota la gent que no podia accedir al recinte pogués gaudir de l’actuació dels Corbs Negres.





La presencia de les càmeres de la Televisió Balear va fer que bona part de l’actuació dels Corbs Negres sortís en directe al programa del dissabte a la nit del canal autonòmic balear. També cal destacar l’actuació del cantant dels Volcànics, Ramon Molas, en solitari, que s’unia al concert, tot interpretant vàries cançons del seu repertori amb Els Corbs Negres que s’acomiadaven amb una gran ovació de tot el públic assistent.




KARINA























 Poc abans de la mitja nit, sortia a l’escenari la cantant Karina, amb seu estil peculiar i les cançons que la van fer famosa.



LA "DISCO" d'en PILOT


Per acabar la festa una sessió "disco" amb el  D'J, Pep Pilot, (President de RETRO)  i la millor selcció de música de guateque.






CONCURS
Tot seguit un divertit concurs d’encertar el títol i els intèrprets de les cançons que posaven, on una vegada més la gent d’Olot va ser protagonista, doncs el segon classificat, va ser Joan Vilalta, directiu de FANS, i el primer classificat el president Jordi Sellas. La festa va acabar ben entrada la matinada.




DIUMENGE DE FESTA MAJOR


L’endemà, dia gran de la festa, l’alcalde Sr. Josep Sala i regidors del seu ajuntament, feren una recepció oficial a les noves instal•lacions municipals de la població, a la totalitat dels components del l’expedició de FANS i directius de l’associació RETRO, els quals tingueren el privilegi de gaudir de la festa des del balcó de la casa de la vila, i rebre uns obsequis de record, típics de Sant Antoni.


RECEPCIÓ A L'AJUNTAMENT







Alcalde i regidors van expressar la seva satisfacció de què FANS participés de ple a la seva festa gran, manifestant el seu agraïment per aquest fet i també que tenen moltes ganes de venir a la Gran Gala de FANS d’aquest any.





L’amistat que uneix a totes dues entitats fa que la distancia cada vegada sigui més curta, i la col•laboració mútua sigui mes important.


HOSTAL FLORENCIO

Per acabar, una menció especial a l'Hostal FLORENCIO, de Sant Antoni de Portmany, un modern establimet hoteler, céntric, amb profecionalitat, servei  i atención al client.






2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats!!
Quina activitat!!!
Es molt bo, mantenir contactes, i fer amsitat amb altres associacions, sempre s'aprenen coses i el millor es l'amistat,
i si es Eivissa...... encara millor, per trobar excuses per anar-hi.
S'ho monten be aquets dels RETRO!!!! i vosaltres el FANS deunidó!!!

Jordi ha dit...

Geniaaal! Feu molta enveja amb aquests viatges! Salut i Beatles!

Publica un comentari a l'entrada