FESTA FANS 2016







FANS va celebrar dissabte passat la seva Festa que, com és habitual, posa el punt i final a les activitats anuals de l'entitat de manera festiva i divertida, obrint al mateix temps la programació de la propera temporada.













Com és habitual, la Festa es va celebrar als locals de la zona esportiva del Bosc de Tosca de Les Preses, al mateix lloc on el 1999 es va fer la primera festa que constituí l'embrió del què és actualment FANS.



L'acte s'iniciava amb el sopar de la Tieta Rosa. 


Tot seguit tingueren lloc els actes protocol·laris on el president de FANS acompanyat per la seva junta directiva, feren un resum dels actes organitzats aquesta temporada, tot destacant l'extraordinària participació de públic. 








També es presentà la programació per l'any vinent on es commemorarà la celebració del 15è aniversari així com la confirmació aprovada a la darrera assemblea, en la qual s’acordà que 2017 serà l'any de tancament de FANS com a associació.





























Havent sopat, tingué lloc l’acte de “La Distinció del Soci” que en aquesta edició s'atorgà al socis Marta Perarnau i Joan Cortés en reconeixement a les seves grans aportacions a l'entitat.



















Tot seguit Els Volcànics iniciaren la FESTA musical a ritme de Rock & Roll.  













Després d’un sorteig de diferents lots de productes amenitzat per Joan Guillamet acompanyat per en Quim Vilalta i la mà innocent d’en Nil Codinach, 









Els Corbs Negres continuaren la festa amb el seu estil inconfusible. Ambdós grups feren ballar i gaudir a tothom fins ben entrada la matinada.


















































0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada