El Guateque més gran de l’estiu.Amb la 7ª Festa del Anys Seixanta celebrada aquest cap de setmana, la població de Sant Feliu de Pallerols consolida aquesta festa com el Guateque més gran de l’estiu. Organitzat conjuntament per l’Ajuntament de la població i l’associació FANS, aquesta edició va ser un gran èxit de participació on gent de tot Catalunya va gaudir durant més de sis hores amb els sons de la música dels anys seixanta i setanta.El recinte de la plaça de ca les Hermanes es va fer petit per enquibir el públic que anava arribant poc abans de les vuit del vespre, hora prevista de l'inici de la festa per a tots els qui volien sopar al mateix recinte.
Tot seguit el D’j Joan Soler iniciava l’apartat de música “enllaunada” amb els sons originals dels artistes més importants de l’època.


A les deu en punt el president de FANS, Jordi Sellas, presentava el primer dels grups participants: Els Volcànics, molt enyorats pel públic, doncs ja feia tres anys que no actuaven en aquesta festa. Això va fer que en pocs moments omplissin la pista de ball amb els seus ritmes trepidants. Passades les onze de la nit, i rebuts amb un gran aplaudiment, 


Els Corbs Negres sortien a l’escenari amb el seu repertori musical molt esperat pel públic assistent, doncs en els darrers anys la música d’aquesta formació ha sigut protagonista d’aquesta Festa.


Passada la mitjanit, l’alcalde Sr. Joan Casas es dirigia al públic agraint la seva participació i acabant amb un sentit homenatge al cantant Tony Ronald, protagonista de la quarta edició d’aquesta festa i desaparegut fa poc i, a més a més, productor del grup invitat aquest any. 


Tot seguit Jordi Sellas presentava el grup emblemàtic de la nit: Los Diablos, que iniciaven la seva actuació amb seu “Rayo de sol” seguit de tots els èxits que els varen fer famosos i que tot el públic va cantar i ballar durant les més de dues hores que va durar la seva actuació, fent d’aquesta festa una vetllada inoblidable.
Joan Casas, alcalde de la població i autèntic motor de la festa, comentava: “Hem consolidat aquesta Festa dels Anys Seixanta, cada any ve més públic per divertir-se amb la música que ens agrada, tothom s’ho passa bé, i això es una bona promoció per a la nostra població. Estic molt content de la feina que anem fent amb l’associació FANS i, tot i que ja hem posat el nivell molt alt, ara ja comencem a treballar per l’any vinent. També vull agrair a tots els voluntaris del poble que han treballat de valent perquè la festa sortís tal com havíem pensat".


Per la seva part, Jordi Sellas, president de FANS, afegia: “Estem molt satisfets, hem celebrat una gran festa; ha vingut gent d'arreu, hem retrobat multitud d'amics que tenen les mateixes inquietuds musicals que nosaltres i ens ho hem passat molt bé. Per primera vegada, hem ajuntat les dues formacions de FANS, i és ben sabuda la bona relació que tenim amb Los Diablos, per aital motiu, disposàvem de tots els ingredients necessaris amb la garantia de què ningú sortiria defraudat d’aquesta festa, que entre tots hem convertit en El Gran Guateque de l’Estiu.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada