“Flower Power” EivissencJa fa sis anys que l’Associació FANS participa a les festes de Sant Antoni de Portmany, a Eivissa, convidats per l’associació homònima RETRO i per l’ajuntament d’aquella població. Aquest any els FANS han tornar ser uns dels protagonistes del FLOWER POWER, la multitudinària festa Hippie del mes de gener.
               


El dissabte va ser el dia del recorregut cultural i la trobada amb els components de la Peña Los Canuthi de Tomelloso, Ciudad Real, que per primera vegada assitien a la festa. Aquest dia tingué lloc el dinar institucional, en el transcurs del qual l’ajuntament de Sant Antoni i l’associació RETRO, amfitrions de l’acte, feren entrega, a l’associació FANS, d’una escultura commemorativa en agraïment a la seva fidelitat a l’illa d’Eivissa i per la participació a les festes del seu municipi.


Durant tot el dia es celebraren actes relacionats amb el Flower Power: des de tallers infantils a fires i exposicions. No obstant, la festa gran, és a la nit, on tots els carrers s’ompliren de gom a gom, amb gent de totes les edats, tothom vestit de hippie, i amb ganes de passar-ho be. 


Mes imatges a:    www.facebook.com/fansolot

Si en edicions anteriors els grups olotins Els Corbs Negres i Els Volcànics varen ser protagonistes musicals, aquesta vegada va ser el president de FANS, Jordi Sellas, el qui feia de discjòquei. Enguany les tres associacions: RETRO, d’Eivissa, los Canuthi, de Tomelloso, i FANS d’Olot, eren els responsables de la música “enllaunada” a la plataforma mòbil.“Ha sigut una experiència extraordinària” comentava Jordi Sellas. “Era una gran responsabilitat el fer de Dj justament al país dels DJ’s. A més a més, és impressionant veure com tanta gent, de totes les edats, ballen amb el ritme dels millors temes dels anys seixanta i setanta de l’època Hippie, que jo havia seleccionat. Ens ho varem passar be tots!!”, i afegia: “Estem contents de la nostra relació amb els amics eivissencs, el seu Flower Power ja ens l’hem fet una mica nostra, així com ells també s’han fet una mica seu el nostre Botifarra Power, que celebrarem el proper mes d’abril a Olot. També ha sigut important la trobada amb els components del La Peña Los Canuthi, ja que junts podem fer realitat projectes molt interessants”.

                                            
0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada