Gran Concert del Dúo Dinámico

Genial!! seria la paraula que mes definiria el gran concert que el Duo Dinamico  va fer a Olot, per commemorar el desè aniversari de l’Associació FANS.


En un recinte tan particular com es la plaça de braus, ple d’un públic totalment entregat i en moltes ganes de reviure una bona part de  la banda sonora de la seva vida, en Manolo i en Ramon aconseguien amb les seves cançons de sempre, una autentica complicitat, al cap de 46 anys de la seva darrera actuació a la capital de la garrotxa.



A les deu en punt, el president de FANS, Jordi Sellas, donava la benvinguda en nom de l’associació, tot agraint el suport de l’Ajuntament d’Olot i l’importantíssima ajuda de l’empresa Clip, promotora del concert, i també, a tot al públic assistent per la seva participació en aquest concert d’aniversari, i a més a més,  manifestava que:  amb la majoria del públic que es veia,  des de l’escenari, podia assegurar  que, aquella nit de dissabte, molts nets, s’havien quedat amb els seus pares i que tan mateix tot estava apunt per fer d’aquell vespre, una nit màgica i plena d’emocions  per a tothom.



Tot seguit i quant la banda entonava las notes del “Resistiré”, apareixia el Duo Dinámico, amb un vestit negre de gala i l’ indumentària que FANS havia dissenyat per l’ocasió. La cridòria va ser espectacular per part dels seus incondicionals seguidors, primordialment de tot Catalunya i d’altres d’arreu de l’estat, Granada, Valencia, Màlaga, Madrid etc. desplaçats a Olot expressament per gaudir d’aquest concert.