FANTÀSTICA "FESTA DEL SOCI"


Dissabte 29 de setembre, l’associació FANS celebràvem la primera "Festa del Soci", un nou esdeveniment dedicat a tots els membres que formen part d’aquesta entitat, una autèntica festa popular on els socis varen ser els protagonistes de l’acte.La festa es va celebrar als locals de la zona esportiva del Bosc de Tosca de la veïna població de Les Preses, i curiosament al mateix lloc on pel desembre de 1999 va fer la primera festa, un bon grup d’amics units per la música dels seixanta i es començà a constituir l'embrió del què és ara FANS.
Amb una extraordinària participació, la festa va començar amb un sopar i tot seguit després d’un breu parlament del president de FANS, es desvetllà un del secrets més ben guardats de la Junta Directiva: “La Distinció del Soci”, un reconeixement anual a membres de l’entitat que no són de la junta directiva i que han destacat amb la seva col·laboració totalment desinteressada en el desenvolupament de l’associació. Aquesta primera distinció va ser per les sòcies Antònia Escapa i Laura Verdaguer, en reconeixement a la seva dedicació en tots els actes que FANS ha organitzat des dels seus inicis.

Tot seguit un “revival” de les primeres edicions d'“Escala en HI-FI” intercalada amb una “pluja” d’acudits realitzada per diversos socis posaven el toc humorístic a la sobretaula.


L

La sessió de ball l’obriren Els Volcànics, amb les seves interpretacions per ballar tothom. Després d’un reconeixem a l’ajuntament de Les Preses amb la “F” de FANS per la seva col·laboració, 

Els Corbs Negres prenien el relleu musical de la nit, amb el públic totalment engrescat, i acabant la seva actuació amb la participació de tots els assistents que, a l'igual que amb el grup anterior, i tal com era previst al programa, no faltaren “espontanis” per agafar el micròfon i fer la seva interpretació particular dels temes musicals més coneguts.

Jordi Sellas president de FANS comentava: “Amb motiu de la celebració del desè aniversari, preteníem fer un acte, amb un cost mínim, per a tots els nostres socis, que en tenim d’arreu de Catalunya. Ells són els qui ens han donat sempre el seu suport. Per aquest motiu, hem organitzat una festa com les que fèiem als començament de FANS, i en el mateix lloc. Estem molt contents, els socis han respost a la nostra convocatòria i tots ens hem divertit molt, que és, i ha estat sempre, l’objectiu principal de FANS”.
                               

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada