FANS amb el Duo Dinámico.




El Duo Dinámico, autèntica icona de l’anomenada música moderna de finals dels anys 50, van ser els encarregats d’obrir el Festival del Mil•lenni d’aquest any. Va ser aquest divendres dia 10, amb el Palau de Música ple de gom a gom, i les entrades exhaurides des de feia dies, en Manolo i en Ramon van demostrar que, tot i els anys que han passat, encara tenen corda per estona.








Feia temps que no actuaven a Catalunya i per aquest motiu FANS va organitzar una sortida amb els seus socis i simpatitzants. El concert va ser un homenatge a la trajectòria artística del Duo Dinámico; anomenat: “Cincuenta Aniversario” (tot i que en ja fa més de 52 dels seus inicis) i fou un recorregut de gairebé dues hores per l'ampli repertori musical que ells van crear.











Amb una posada en escena poc adequada per l’ocasió i acompanyats per sis músics d’autèntica classe va iniciar-se el concert amb el que ja és un himne per a molta gent: “Resistiré” i no varen faltar les més populars com  “Perdóname”, “El final del verano”, “Esos ojitos negros”, “Como ayer”, “Quisiera ser”, “Mari Carmen”, “Lolita” entre d'altres i, evidentment, el “Quince años tiene mi amor” va tornar a sonar tan innocent com sempre. Tot plegat una autèntica delícia. Sempre amb el diàleg i comentaris adequats dels dos protagonistes de l'escenari que en una de les ocasions varen tenir un record i una salutació pública pels FANS d’Olot, que eren a la platea del Palau de la Música




Al final del concert i amb un “gran desordre” i mala organització per part de la gent del Palau, una colla de FANS varen ser rebuts pel Duo Dinámico, i tingueren amb ells una llarga conversa d'on sorgiren records i anècdotes de les seves actuacions per La Garrotxa, així com les moltes ganes que tenen de tornar. També es va aprofitar l’ocasió per ultimar els detalls de la seva actuació a començaments del mes de juliol a la Cinquena Festa dels Anys Seixanta, de Sant Feliu de Pallerols, juntament amb la celebració del desè aniversari de l’associació FANS que també es commemorarà l’any vinent. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada