FANS a New York i Las Vegas

Per iniciativa d’un grup de socis, i amb tot el suport de la directiva de l’entitat, aquesta passada Setmana Santa, una colla de FANS van ser als EEUU, concretament a: New York i Las Vegas.




Els FANS va tenir temps per gaudir i visitar els millors recons de l’anomenada capital del mon, edificis emblemàtics, monuments i museus, i el NY de John Lennon, una “peregrinació” a l’edifici dels apartaments Dakota on va viure i morir.


Axis mateix com el Central Parck West, concretament al Strowberry Fields on es troba, el monument “Imagine” que es un símbol de la Pau, fet amb memòria del “beatle” assassinat en aquella ciutat el 8 de desembre del 1980











A mitja setmana, l’expedició va sortir cap a, Las Vegas, per fer un cop d’ull a la ciutat que no dorm mai, i la mes “activa” del mon en tots els sentits, on es gasta mes llum en un dia que tot l’any a la Garrotxa entre, Casinos, Hotels, Botigues, i “Glamour” de tots colors.





Els FANS, van visitar el Gran Canyon.

També van poder gaudir del musical LOVE, que fa el Cirque du Soleil, a Las Vegas, un musical únic i extraordinari dedicat enterament a The Beatles.


Un viatge extraordinari, per viure en directe, i recordar una part molt important de l’historia de la musica de la nostre època.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada