Festes del Tura 2009


El diumenge de Festes del Tura, FANS vam celebrar el desè aniversari de l’històric concert Tots Som Pop. Per aquest motiu, el concert nocturn a l’escenari del Firal d’Olot es va convertir en Una altra nit com la d’aquell dia, amb els dos grups de l’entitat, Els Corbs Negres i Els Volcànics.

La participació del públic va ser molt nombrosa durant les tres hores que va durar el concert. Fins i tot els amics de l’associació RETRO, de Sant Antoni de Portmany, d’Eivissa, van ser presents a Olot per celebrar aquesta festa, que s’iniciava amb Els Corbs Negres i les seves interpretacions, tant vocals com instrumentals, dels millors temes dels anys seixanta. Tot seguit Els Volcànics, amb el seu rock and roll, van fer vibrar tot el públic del Firal. Per acabar el concert, les dues formacions van convidar a pujar a l’escenari els membres de FANS, amics i simpatitzants i, juntament amb el públic assistent, van realitzar un gran fi de festa interpretant temes del Beatles.


FANS estem molt contents de poder celebrar aquest aniversari. Les dues formacions han demostrat que encara mantenen la seva categoria professional i el públic es va divertir molt; per tant, hem d’agrair el suport de la Comissió de Festes, que va confiar en nosaltres, ens va ajudar ara fa deu anys amb el concert de la plaça i, ara, procura organitzar cada any per Festes un concert d’aquest tipus. Amb el concert del TOTS SOM POP de fa deu anys va començar tot això de FANS. Inicialment semblava que no seria res, i ara movem molta gent per compartir aquest tipus de música que ens agrada.



1 comentaris:

Unknown ha dit...

Com varem gaudi amb els Corbs Negres per les festes del Tura. Sobretot amb el cantant que encara sembla que tingui 20 anys, com es mante tant jove !!! Enhorabona a tot el grup i a veure si els podem torna a escoltar en alguna altra ocasió...

Publica un comentari a l'entrada