Tercera Festa dels Anys 60 a St. Feliu


Fa tres anys que la població de Sant Feliu de Pallerols celebra la Festa del Anys Seixanta, una festa que fins ara organitzava l’alcalde, Joan Casas, i tot una colla de col•laboradors entusiastes de la música de la “dècada prodigiosa”. A partir d’aquesta edició, la nostra associació FANS entra a formar part d’aquesta festa i col•labora amb l’organització del que és un gran projecte de futur.

La primera edició d’aquesta festa es va celebrar el 1980 amb Rudy Ventura, Jose Guardiola i Los Diablos. Per diversos motius la festa es va perdre i l’any passat, la Festa dels Anys Seixanta renaixia amb més força que mai, amb Fórmula V i Albert Malla, amb Los Mejores, va ser llavors, quan l’organitzador, va entrar en contacte ambla nostre associació FANS.

Aquest any la festa es va celebrar dissabte 1 d’agost i, per recordar la primera edició, Los Diablos i Els Corbs Negres, varen ser els protagonistes d’una magnífica festa d’estiu, un “guateque” com els d’abans. Ambdues formacions varen fer ballar de valent tot públic que omplia la plaça de l’església, que va gaudir de la música dels anys seixanta. Els Corbs Negres obrien el concert amb un gran repertori dels anys seixanta. Tot seguit, Los Diablos, amb tot el seu repertori, les seves cançons, autèntiques, adequades per a una festa d’estiu com aquesta.

Aquest és l’ inici d’un gran projecte amb el qual podem convertir aquest festa en un gran festival d’estiu, amb la música que ens agrada. FANS tenim una bona complicitat amb l’alcalde i l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, població on pensem celebrar moltes Festes del Anys Seixanta, perquè tothom s’ho passi bé.






1 comentaris:

Unknown ha dit...

Com varem gaudi amb els Corbs Negres per les festes del Tura. Sobretot amb el cantant que encara sembla que tingui 20 anys, com es mante tant jove !!! Enhorabona a tot el grup i a veure si els podem torna a escoltar en alguna altra ocasió...

Publica un comentari a l'entrada