ELS CORBS NEGRES

Per primera vegada un nom català per a un grup musical nascut al principi de 1962. Inicialment eren un grup melòdic i el formaren: Xevi Serra a la bateria; Joan Rodà a la guitarra i l’òrgan; Josep M. Codinach a la guitarra solista i Samuel Vilanova com a cantant. Progressivament s’hi van incorporar Josep Colomer com a guitarra rítmica, alternant amb el saxo; Joan Codina com a guitarra baixa i trombó de vares, i Marcel Joan com a cantant. Més endavant ELS CORBS NEGRES van incorporar una secció de vent.
Les peces instrumentals dels SHADOWS i els SPUTNIK eren les més característiques del seu repertori i demostraven la qualitat del grup.
Van ser un dels conjunts habituals en les matinals de la Societat Indústria i Comerç i en les anomenades misses “yé-yé” que omplien l’església dels caputxins. Van guanyar el primer premi del Festival de Sant Joan les Abadesses i el segon en el Festival de Figueres. L’excel.lent qualitat en la interpretació del seu repertori els va permetre d’alternar amb els grups més importants del moment, actuant en les millors sales de festes.

Actualment ELS COBS NEGRES els formen:















Joan Vilalta - Bateria
Marcel Joan - Veu,
Josep Colomer - Guitarra Rítmica,
Josep M. Codinach - Guitarra Solista,
Sandra Valés - Veu,
Joan Codina -  Guitarra Baixa,













8 comentaris:

Anònim ha dit...

POR FIN UN CONJUNTO QUE NOS HACE TIRITAR CON LA BUENA MUSICA DE LOS SESENTA.

Anònim ha dit...

SON TODOS FANTASTICOS, SU SOLISTA ES IMMEJORABLE Y LA VOZ FEMENINA ES MAS QUE BUENA. ESTE AÑO EN EL CONCIERTO DE LAS FIESTA DE OLOT HICIERON VIBRAR NUESTROS CORAZONES. FUE UNA LASTIMA NO PODER ACUDIR A LA CENA DE LA GALA DE FANS Y HABER PASADO OTRA NOCHE FANTASTICA CON ELLOS.

Anònim ha dit...

HACIA MUCHOS AÑOS QUE NO HABIA TENIDO LA OCASION DE VOLVER HA
ESCUCHARLOS. CORBS NEGRES PER SEMPRE

Unknown ha dit...

Com varem gaudi amb els Corbs Negres per les festes del Tura. Sobretot amb el cantant que encara sembla que tingui 20 anys, com es mante tant jove !!! Enhorabona a tot el grup i a veure si els podem torna a escoltar en alguna altra ocasió...

la princesa de fans ha dit...

Sou els més ben parits!!!. Ens feu vibrar recordant la nostra joventut. Quina veu, quina música i quina marxa!. Incomparables.

Anònim ha dit...

Sou l'entitat en mes marxa de la provincia

Anònim ha dit...

mol be fans sou l'etitat en mes marxa de catalunya, continueu aixi

Anònim ha dit...

Anònim ha dit...
Hola a todos, la música de aquellas dos décadas maravillosas (60 & 70's) queda recogida en nuestra página que crece de día en día, intentando que todos los que la hicieron lleguen a estar representados. La podeis ver en:
http://www.guateque.net
Un saludo a todos. Lord Jim (Webmaster II)
PD. Actualmente estoy haciendo sumarios de Cataluña. De donde son Els Corbs Negres?

Publica un comentari a l'entrada