Ruta del VI


Divertidíssim “FANS.tastic” Sopar de Carnaval













El  “Fans.tastic” sopar de carnaval va tornar a ser una festa extraordinària, amb una gran qualitat de les disfresses i bones caracteritzacions, sempre amb bon molt humor, tal com mana la tradició d’aquesta festa.









S’inicià l’acte amb la desfilada de tots els participants, mentre un jurat escollia els guanyadors del particular “Concurs d’Elegància”. 





Tot seguit tingué lloc un suculent sopar de carnaval, i seguidament, la proclamació del rei i la reina del “Fans.tastic” sopar, que resultaren ser la Mariona “Biònica” Ferrés i en Joan “Bárcenas” Guillamet. 











Ambdós foren coronats tot rebent els regals corresponents a la seva nova reialesa. 














La parella de “Llaneros solitarios” Mercè i Josep, reberen la distinció com a les més curiosos de la festa, amb les seves disfresses, cavall inclòs. 


















Finalment, la comparsa més destacada va ser la colla “Venecians d’Osona” que lluïen uns autèntics vestits del carnaval venecià. 









Tots els elegits van rebre i “acceptar”, amb molt bon humor, aquests títols i els divertits regals preparats exclusivament per a l’ocasió: viatges “astrals”, creuers “exòtics”, “electrodomèstics” d’última tecnologia i el kit exclusiu “Anticrisi”.

















Tot seguit hi hagué una sessió de DJ que va fer ballar a tothom fins a la matinada, només interrompuda per una diverses i espontànies actuacions i un improvisat ball de la faràndula olotina. 

                                                                                       














     


       La sorpresa de la nit va arribar quan van aparèixer a l’escenari el rei i la reina del Carnaval d’Olot acompanyats per una bona representació de la Penya Els Titots, bons companys del FANS, els quals varen compartir una bona estona de la festa.





En definitiva, una festa inoblidablement divertida.

                         


Ara, FANS ja preparem els propers actes del calendari d’activitats que consten d’un viatge a la comarca de l’Anoia per visitar diverses Bodegues entre altres, Pere Ventura i una calçotada a Escala Dei; així com la Gala de FANS, que tenien pendent des del mes novembre, el proper dia 16 de març, en la qual es farà un homenatge al recentment desaparegut Santi Soldevila, vicepresident de l’associació, on hi participaran diversos grups locals i de la veïna comarca d’ Osona.  Mentre que el diumenge dia 17 tindrà lloc el Guateque de la Radio a St. Joan Les Fonts, amb Los Sírex i els Corbs Negres.

Més imatges a: www.facebook.com/fansolot