FES-TE SOCI!

La nostra associació ha aconseguit mobilitzar en poc temps moltes persones. Les diferents activitats que organitza FANS estan obertes a qualsevol home o dona, però només és possible créixer si comptem amb el vostre recolzament. 
És per això que FANS ha creat la figura del SOCI FANS.
La quota anual per ser soci de FANS és de 22 euros, un pagament únic a l'any que es realitza mitjançant un rebut bancari. Un cop realitzada la inscripció, obtindràs el CARNET FANS, amb el que disposaràs de descomptes en diversos comerços d'Olot i avantatges en les diferents activitats que l'associació organitza.
Si vols ser soci de FANS només t'has de posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic (fansolot@hotmail.com) o bé el telèfon (972 26 68 98), i t'indicarem com has de formalitzar la inscripció.


L'ASSOCIACIÓ

FANS és una associació sense ànim de lucre que va néixer gràcies al Festival "Tot Som POP", que es va celebrar a la plaça Major d'Olot durant les Festes del Tura de 1999. A conseqüència de l'èxit i del destacat nombre d'assitents a l'esmentat concert, es va considerar que es podia agrupar en una associació la gent interessada en la música dels anys seixanta.
En aquest sentit, FANS contempla en els seus estatuts els següents objectius:

.-Promoure la música POP que s'originà en l'esclat del rock al final dels anys cinquanta i que té el seu màxim exponent durant els anys seixanta i principis dels setanta. Malgrat els anys que han passat, alguns dels millors intèrprets de l'època continuen en actiu, demostrant la seva validesa i ratificant-se com la base mestra del desenvolupament de la música que ha arribat més tard.
·- Fomentar la conservació d'aquesta música amb actuacions en directe en les versions originals, tan d'intèrprets com de temes, per diferenciar-la de la música sintetitzada, i moltes vegades simulada en algunes models actuals.
·- Relacionar-se amb altres associacions i estaments de qualsevol àmbit que es moguin pels mateixos interessos que els de la nostra associació.
·- Organitzar actes que facin referència a aquesta música, des d'actuacions en directe, cinema d'aquells anys, visites a llocs emblemàtics, sortides a concerts dins i fora del nostre país, fires del disc i tot el que giri al voltant de la música originada als anys seixanta.
Actualment, l'associació Fent Amics Nostàlgics dels Seixanta compta amb més de 300 socis, més de 300 homes i dones que disfruten amb la música POP i la cultura que l'envolta.


ACTIVITATS DE L'ASSOCIACIÓ

Els socis de FANS som gent activa, ens agrada trobar-nos i moure'ns per donar a conèixer la cultura i la música POP al major nombre de persones possible, sempre en un ambient de festa i distès.

Entre les nostres activitats destaquem:

· Connexions i participacions amb les associacions similars a la nostra, ara per ara, Eïvissa,   Tomelloso, Mallorca, Pamplona, País Valencià i Saragossa, Sant Feliu de Guíxols, Barcelona,
· Assistència a concerts emblemàtics arreu del món
· Guateques
· Diverses festes musicals amb grups dels anys seixanta
· Concerts amb els grups de FANS
· Edició de una revista pròpia (anual)
· Amb el signe dels anys seixanta, organitzar tota mena d'activitats  per passar-ho be.
   (Consultar agenda adjunta) 

Junta directiva



President:            Jordi Sellas Esquena
Vice-President:   Joan Codina
Secretari:             Esteve Sellabona
Tresorer:             Josep M. Soler
Vocals  
                              Josep M. Codinach
                              Fonso Fuentes
                              Ramon Molas
                              Pere Tubert
                              Quim Vilalta
                              Joan Vilalta
                              Joan Guillamet
                               Pere Caballero

Sense vot ni veu
                             El Capitán Trueno