FANS, CO-PRODUCTORS

Seguint amb la nostra activitat de col•laboració amb altres entitats i associacions, aquest dissabte, dia 15 de maig, FANS participarà al “II concert solidari” que organitza el col•legi Jesús i Maria, del barri de St. Gervasi de Barcelona, un acte solidari d’agermanament amb Bolívia anomenat “Treballem units per l’educació”, un projecte per ajudar a educar i escolaritzar als nens i nenes d’aquell país.

 


Gabriel Pérez, director del Palau Sant Jordi, i un dels guardonats a la darrera Gala de FANS, ens va engrescar a participar en aquesta iniciativa solidària, que, tot i que ens queda lluny de casa, l’hem trobat molt interessant. Per aquest motiu FANS formarà part de la producció d’aquest acte i del CD que s’enregistrarà de tot el festival.
Actuaran: Leslie de los Sírex, Santi Picó y su banda, Santi Carulla de los Mustang, el grup Vuit, Victor Estévez (O.T.), i Ismael García (O.T. i Disney Channel). Aquests darrers faran les delícies de tots els nens i nenes del festival.









Hem de destacar l’actuació en solitari dels nostres amics, Leslie i Santi Carulla, i d’aquí la nostra vinculació en aquest festival.

















El cantant dels Sírex, interpretarà, després de molts anys, els temes que va enregistrar en solitari a finals del 1974, “El poder de la Amistad”, “Voy por mi camino”, per acabar amb “La Escoba”, acompanyat pels nens i nenes de l’escola.












Mentre, en Santi Carulla, dels Mustang, té prevista         l’ interpretació de “Blue suede shoes”, “The young ones” per acabar amb “El submarino amarillo” amb els nens i nenes de l’escola.









FANS, no podia deixar perdre l’ocasió de participar en un acte tan singular simpàtic i al mateix temps solidari.

EL PREU DE L’ENTRADA ANTICIPADA ÉS DE 10 €, I EL DIA DEL CONCERT 15 €
Tots els socis que estiguin interessats en assistir-hi cal que es posin en contacte per correu electrònic o bé al telèfon 972266898.








0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada