"Escala en Hi-Fi" 09, més divertida que mai!

Per sisè any consecutiu FANS organitzava la seva Escala en HI-FI, va ser dissabte passat en al decurs d’un sopar i més de tres hores d’espectacle tot imitant el que va ser un antic programa de TVE al anys seixanta, posat al dia, amb cançons de tots els temps i les imitacions carregades amb una gran dosis de bon humor, interpretades de forma extraordinària per una part dels participants a la festa.




Més d'una vintena d’actuacions van configurar el programa d’aquesta sisena edició. En l’apartat de Kareoke, es van poder veure i escoltar, intèrprets de totes les edats, especialment joves amb una gran qualitat artística, cantant temes de tots els temps, tan contemporanis, com de les dècades passades. El gran nivell d’aquesta edició va fer que el jurat decidís doblar els premis, atorgant execuo, els premis dels tres guanyadors. També hem de destacar la particular actuació d’Ester Grànge, guanyadora de l’any passat i la magnifica interpretació acústica de Jessyca Mellado.


Pel que fa el Playback, que aquest any va ser fora de concurs, les actuacions han tornat a ser un gran espectacle, amb molta ironia i bon humor. Un repàs a les cançons mes “frikis” dels anys cinquanta, juntament amb escenificacions de: Luis Mariano, Antonio Molina, Louis Amstrong, Luis Aguilé, Nino Ferrer, Albano i Romina, José Guardiola, Tip i Coll, entre altres, juntament amb un “particular” homenatge al festival de Eurovisión dels anys 68 i 69, posaven el “toc” de gràcia, a una vetllada realment divertida, on el grup de ball Countyquipugui també va realitzar una bona actuació. El fi de festa el va posar, com sempre l’Àngel Girona, amb la seva ironia i les cançons “adaptades”, aquest any amb una dedicatòria especial a la gent de FANS, una versió molt particular de “Las Muñecas de Famosa”.

Guanyadors Sisena Escala en HI-FI.

Disc d’Or ex equo:
Angela Moura / Miki Soler
Jenny Sala / David Muñoz
Paula Arbós / Dany Sanchez



D’aquesta manera valorava l’acte el president de FANS, Jordi Sellas: “Tots tenim ganes de passar una bona estona i aquest acte que FANS organitzem es un bon remei per divertir-se una bona estona.

Aquest any, el nivell dels cantants ha sigut extraordinari, molta gen jove i d’una gran qualitat, tots es mereixien el disc d’or, per aquest motiu penso que ha sigut un gran encert del jurat, atorgar els premis ex equo, les diferències en les puntuacions eren mínimes i tots ho han fet molt bé,, Amb el Playback cada any l’enginy es més agosarat, la gent s’ha divertit molt, i aquest era el nostre objectiu primordial” .



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada