FANS A LES FESTES DEL TURA 2017


Arriben Festes del Tura i, com és habitual, a FANS tenim el nostre dia. Aquest any és el dissabte dia 9 a mitja nit a l’escenari de la Plaça Camp d'en Mas on, juntament amb la Comissió de Festes, presentem la extraordinària formació FLAMINGO TOURS.

FANS tornem a fer una aposta molt especial, escollint aquesta banda internacional, que sens dubte son un còctel explosiu del rhythm’n’blues més insinuant, el soul més profund i el rockabilly més punyent, una proposta explosiva per un viatge extraordinari a les arrels de la nostra música i una vetllada dedicada al ball i a l’èxtasi del ritme amb la veu camaleònica de Myriam Swamson al capdavant d'aquesta formació.


Myriam Swanson és coneguda per haver estat la veu de Mambo Jambo a les sessions del Taboo Burlesque Nights de la Sala Apolo de Barcelona. Ara, Swanson lidera la seva pròpia banda, FLAMINGO TOURS, que presenten un espectacle en directe sensacional amb un repertori ple de temes propis i d'algunes versions de diversos sabors, un còctel musical ple de rock'n'roll arrelat en la tradició més salvatge de la música popular. 
Certament és al damunt l’escenari on aquest tipus de formacions mostren la seva veritable força i contundència.


FLAMINGO TOURS ofereixen un espectacle sense treva i una gran nit per a la gent que ens agrada la bona música. Un viatge musicalment extraordinari per a tothom que vingui a les Festes d’Olot on, a l'igual que tota la resta d'espectacles, l'entrada és gratuïta.

Ens veiem per les FESTES del TURA !                                                    http://festesdeltura.olot.cat

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada