Fira de Sant Lluc Olot 2016 BEATLES FOR KIDS,











Dissabte, dia 15 d'octubre, a les 5 de la tarda a la plaça Campdenmàs, i en el marc de les Fires de Sant Lluc, l'associació FANS i Rialles, amb el patrociní de l'Ajuntament d'Olot, organitzarem l'espectacle BEATLES FOR KIDS, el gran concert interactiu pensat per a tota la família.







BEATLES FOR KIDS és un concert de la mà d’Abbey Road, una de les millors bandes de tribut als Beatles, que ret homenatge al mític quartet de Liverpool en un espectacle únic pensat per a tota la família. Un viatge per les millors cançons d’aquesta mítica banda, adreçat al públic més jove a través d’un espectacle 100% interactiu.


4ª Sortida SEIXANTERA










Dissabte passat FANS organitzà la quarta “SORTIDA SEIXANTERA”, una excursió com les d’abans, amb molt bon humor, on tothom es porta la carmanyola i tots els estris pel dinar. Aquesta vegada la sortida ha sigut a la veïna comarca de La Selva on es va fer una visita cultural al Castell de Montsoriu i el picnic corresponent a la població d'Arbúcies.

























Després d'un bon esmorzar, els FANS en varem "enfilar" a peu i muntanyes amunt per fer la visita cultural al Castell de Montsoriu, considerat com el castell gòtic de Catalunya, i definit al segle XIII com un dels mes  bells i nobles del món. 






Aquesta vista ens va permetre evocar com era la vida en un dels grans castells de l'edat mitjana. El Castell de Montsoriu ocupa un emplaçament estratègic al peu del Montseny, dominant el camí ral entre Girona i Barcelona. Al segle XIV, Bernat II, vescomte de Cabrera, el va fer el centre dels seus dominis, que anaven des de la Vall d'en Bas fins a Blanes. 


Va transformar la fortificació, que datava de l'any 1000, en un palau gòtic i alhora el convertí en un bastió inexpugnable. 














Aquesta visita ens va permetre convertir-nos en privilegiats visitants d'una part de la història de Catalunya, guiats en exclusiva per l'amic Joan Carles Codolà, director de cultura i ensenyament del Consell Comarcal de La Selva i responsable tècnic de les excavacions i recuperació d'aquest recinte.











Després de la visita, sortíem direcció Arbúcies cap a la magnifica zona de picnic "El Pol", situada a la vall del Montseny, per fer el 4rt Dinar Seixantero. 



Com sabeu, aquesta sortida és aquella en la qual ens portem les taules, cadires i la carmanyola amb “ensaladilla russa” (amb una sardina) i carn arrebossada com es feia als anys seixanta. 






Amb tot i això, un any per l'altre, es pot comprovar una extensa activitat culinària amb millores substancials, que allarguen l'hora de dinar fins al vespre, amb postres compartits, ratafia, "termos" de cafè i degustació de Gin-tònics. 










































T








ot seguit i amb molt bon humor (tal com marca l'acte) s'iniciaren les "improvisades" actuacions d'artistes "emergents" per amenitzar la sobretaula.































































         
































Fins que es va fer fosc i varem tornar cap a casa, contens i feliços d'haver viscut un gran dia.



Estrena de The Beatles: "EIGHT DAYS WEEK"











Amb una gran expectació FANS va portar a la Garrotxa l'estrena mundial de "EIGHT DAYS WEEK" la darrera pel·lícula documental de The Beatles.





























A l’igual que els principals cinemes de les grans capitals del món, a les 7 de la 
tarda i per via satèl·lit, es podia veure en directe  la "Premiere" mundial que va tenir lloc a Londres on per la catifa "blava" del londinenc, Leicester Square, es veieren "desfilar" figures com: Madonna, els Monty Phyton Terry Gilliam i Michael Palin, Liam Gallagher, Eric Clapton, Michael Keaton, Peter Jackson. etc. i no van faltar a la cita, Yoko Ono, Olivia Harrison, Paul McCartney, Ringo Starr i el director de la pel·lícula Ron Howard.























Puntualment, a les 8 del vespre, s'iniciava l'esperada projecció de "EIGHT DAYS A WEEK". 









El film està centrat a la carrera de The Beatles entre 1962 i 1966 i, per primera vegada, es mostren moltes de les interioritats del grup de Liverpool i inclou des de les primeres actuacions a The Cavern Club fins al seu últim concert a Candlestick Park (San Francisco). Quan va acabar la seva gira el 29 d'agost de 1966, aleshores, The Beatles havien fet 166 concerts en 15 països i 90 ciutats.






Multitudinari concert "Beatles & Rolling"












El concert "Beatles & Rolling" organitzat per FANS, amb la col·laboració de la comissió de festes, ha sigut un dels actes més multitudinaris de les Festes del Tura 2016. Un tribut a les dues bandes més emblemàtiques dels anys seixanta









The Flaming Shakers i Smoking Stones varen ser les bandes encarregades d'interpretar els èxits de les formacions originals, convertiren el concert en un multitudinari espectacle que va entrant de ple en un túnel cap a una altra dimensió per a submergir-se en la autèntica música dels 60. Tot això amb un so impecable i un extens repertori recollint els grans èxits de les dues bandes britàniques, sens dubte les més grans de la història de la música pop encara ara vigents.



The Flaming Shakers iniciaren el concert amb el repertori més "roquero" dels quatre de Liverpool tot demostrant el perquè se'ls considera la millor banda tribut a The Beatles d'Europa. Les seves impecables interpretacions, calcades a les dels originals, significà un viatge en el temps recreant aquella meravellosa música i imatge. Una gran oportunitat per a tornar a reviure els records als més grans, i permetre a les noves generacions descobrir com era la música de The Beatles en directe.











































































Tot seguit la banda Smoking Stones reflectiren a l’escenari el so i la millor època creativa de la banda original, afegint una intensa i extensa energia, "clavant" tots els temes que varen interpretar en aquest concert, demostrant una vegada més el perquè se'ls considera la millor banda de tribut a The Rollings Stones