FANS amb en BRUCE SPRINGSTEEN







Dissabte 14 de maig, una vuitantena d'incondicionals del cantant americà, sortien d'Olot amb dos autocars organitzats per l'associació FANS amb la col·laboració de Point Blank per gaudir d'un apoteòsic concert que s'inicià amb un contundent "Hola Barcelona! Hola Catalunya!" pronunciat per Bruce Springsteen als més de 65.000 espectadors que ocupaven el Camp Nou de Barcelona.





















 








Foren tres hores i quaranta minuts de música, sense efectes especials ni pauses, només Rock & Roll en estat pur, amb estones per tot: per riure, plorar, saltar, ballar... Un reguitzell d'emocions i sentiments compartits entre la banda, el cantant i un públic totalment entregat.









El fil conductor del concert fou el mític doble disc "The River" el qual fa 35 anys va venir a promocionar a la ciutat comtal, amb poc més de 6.000 espectadors. Aquest dissabte el Boss va oferir un extens repertori (36 cançons en total) 12 de les quals eren del  treball "The River"; a destacar l'emotiva interpretació de "Purple Rain" en record al recentment desaparegut Prince. 


Però la gran sorpresa va arribar quan el cantant va interpretar l'habitual "Dancing in the dark" on sempre convida algú del públic més proper a ballar amb ell a l'escenari, aquesta vegada la persona escollida i afortunada va ser la jove, Anna Garcia Bassaganya de St. Joan de les Abadesses, a més a més, la seva família, que està molt vinculada a FANS, es trobaven entre nosaltres, formant part de l'expedició que va sortir d'Olot. Un fet realment extraordinari per una entusiasta del Boss. 
 













Bruce Springsteen, de 66 anys i en plena forma, es va posar el públic a la butxaca des del primer acord que va fer amb la seva guitarra  "Telecaster"  que la fa parlar com ell sap i vol,  això i l'acompanyament  de la seva banda incombustible, la "E Street Band", va fer de l'esdeveniment una explosió per a tots els sentits, un variat repertori que no va deixar indiferent a ningú. 

























Ja ho va dir el propi Bruce al seu dia: "jo m'he de veure reflectit en el públic, en els fans que vénen a veure'm, el dia que això no succeeixi, m'hauré de plantejar plegar". Després de veure el concert d'aquest dissabte podem garantir que tenim Bruce per temps!






Barcelona va ser la ciutat escollida per encetar el "The River Tour" europeu, una gira de 27 concerts repartits per les principals ciutats  europees.

La propera activitat de FANS és la participació al Screamin' Festival 2016 a celebrar el proper mes de juny a Calella de la Costa.