Escala en “HI-FI” 2016





Dissabte passat 
es va celebrar una nova edició 
de l'Escala en HI-FI, un dels actes més divertits que organitza Fans amb l’únic objectiu de 
passar una entretinguda vetllada



.


La tretzena edició d'Escala en HI-FI ha sigut d'un gran nivell, amb espectaculars actuacions musicals, juntament amb divertides representacions artístiques, fent que el nombrós públic assistent gaudís, durant tres hores, d'un extraordinari espectacle.






Com és habitual, després de sopar, s’iniciava l’espectacle amb una roda musical protagonitzada pels membres de la Junta Directiva amb cançons de 



Enrique Guzmán; 












Luis Aguilé
















Demis Roussos















Adamo, 













Peppino di Capri, 












Frank Sinatra












Elvis Presley, 














Micke Kenedy, 












Frankie Laine, 
















Tancant la roda un 
petit concert instrumental 
en directe a càrrec del també
directiu Josep M Codinach. 










Tot seguit "Els de Sempre", amb el seu característic humor, presentà una nova composició anomenada: "La gran aventura dels "rens" del Pare Noel", que va fer riure a tothom. 



Una nova experiència foren els acudits teatralitzats a càrrec d'en Joan Vilalta i d'en Joan Guillamet, els quals, amb l'humor que els caracteritza, explicaren acudits d'una manera molt diferent i divertida. 








Tampoc varen mancar 
les interpretacions i imitacions 
dels cantant Joselito, 




















Georgie Dann, 
















Renato Carosone, 









Los Pecos 











Ike & Tina Turner  













Com és habitual, una barreja d'estils per no deixar indiferent a ningú i on tothom s’ho va passar bé.








Aquest any hem tingut la participació dels amics de l'Associació Retro d'Eivissa, que vingueren expressament per a participar en aquest acte i "prendre mides" per fer un acte semblant a Sant Antoni de Portmany. Tot i això, aprofitant l'avinentesa, també realitzaren diverses actuacions, interpretant cançons del grup UC, "Anàrem a St. Miquel" 










També de la formació Aires Formenterencs, on va destacar l'anomenada "Vi aquí, vi allà", una particular i divertida versió del "Ob-La-Di, Ob-La-Da" dels Beatles.










Hem de destacar la qualitat dels artistes convidats que intercalaren la seva veu en directe, com cada any, enmig de les actuacions més desenfadades. La cantautora Jessica Mellado, interpretà temes del seu darrer treball. 










La cantant Núria López, tornava a Escala en HI-FI amb la seva prodigiosa veu, amb "Diamonds" de Rihianna, demostrant la seva maduresa i qualitat interpretativa. 













Salvador Camarasa 
amb cançons tradicionals. 



El duet format per David Muñoz i Apol·lònia emocionaren al públic cantant a capel·la diversos espirituals negres. 











Ramon Molas aconseguia l'aportació del públic amb les corrandes tradicionals. 







Finalment, La Banda de Fans tancava l'espectacle amb Y.M.C.A. de Village People, amb bon humor i complicitat amb el públic.


























Per acabar, l'alcalde d'Olot Mia Corominas i la regidora de Cultura de Santa Pau, Carme Salvador, lliuraren un trofeu commemoratiu a tots els participants d’aquesta edició.
















Una vegada més Escala en HI-FI ha tornat a posar de manifest que és una festa que fa riure. És un acte senzill, on es barreja la música en directe amb l'enllaunada amb intèrprets de gran qualitat i actors "emergents" que només pretén divertir al públic, i tan els uns com els altres en sortiren satisfets

.