3ª Sortida SEIXANTERA de FANS




Dissabte passat FANS organitzà la tercera “SORTIDA SEIXANTERA”, una excursió  amb autocar i com les d’abans, on tothom es porta la carmanyola i tots els estris de
"pic-nic" pel dinar, sempre amb molt bon humor. Aquesta vegada la sortida ha sigut al Món Sant Benet, a la comarca del Bages.  


El dia s'iniciava  amb una ruta cultural, al Món Sant Benet amb les dues visites: la Medieval, consistent en un recorregut pels espais més emblemàtics del monestir. I  seguidament la visita  Modernista, per comprovar com era la vida d’estiu de Ramon Casas, cèlebre artista català l’any 1924.

           


      

          


Acabant la visita en el popular "Mercat de Tots Sants", que es celebra cada any per aquestes dates, amb degustacions de les propostes gastronòmiques de tardor de Món Sant Benet.






             


Al migdia, i amb un temps estiuenc, tota la colla de FANS sortiren cap a Navarcles per celebrar el 3er. Dinar Seixentero, el qual, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'aquella població, es va fer en el incomparable  i tranquil, Parc del Llac, a l'aire lliure, amb les taules i cadires portades de casa. 



           




Per dinar,  tal com mana la tradició, no va faltar l’“ensaladilla russa”   i la carn “arrebossada” tal com es feia els anys seixanta.
              


       

Acabant amb una espectacular sobretaula amb el tradicional "intercanvi" de postres artesanals, el “termo” de cafè, i la pertinent ratafia, amb un fi de festa, amb acudits i cançons improvisades,que va fer riure a tothom, fins que va ser ben fosc.