“FANS.tastic” Sopar de Carnaval








El “Fans.tastic” sopar de carnaval va ser una veritable festa, amb molt bon humor i amb gran qualitat de disfresses i bones caracteritzacions, tal com mana la tradició d'aquesta celebració de FANS







S’inicià l’acte amb la desfilada de tots els participants, mentre un jurat escollia els guanyadors del particular “Concurs d’Elegància”. Formàven la gran comparsa del Fans.tàstic sopar d'aquest any, 










Mariscals francesos, 











Hippys, 











Els pallassos de la tele, 











Víkinges,i home aranya, 











Caballers i Senyores
















Els gegants d'Olot,








La reialesa osonenca, 















El Zorro i Senyora








Els prínceps de les galetes, i el gegants d'Olot















Dardañan i senyora










Escocesos, 


  Un emir àrab "reconvertit"                                                                                                                                                                                                                                                                                                         






















Tot seguit tingué lloc 
el suculent sopar de Carnaval. 































Seguidament, la proclamació del rei i la reina de la festa, que resultaren ser els "Nan naris d'Olot", que foren coronats tot rebent els regals corresponents a la seva nova reialesa.













La parella de “Marietes Crema-riu", reberen la distinció com la parella més curiosa de la festa





Finalment, la parella més destacada varen ser “La princesa del corb negre i el rei del la Vall del Ges" que lluïen uns espectaculars vestits amb autèntics complements. 



Tots els elegits van rebre els seus "títols" de mans del Rei i la Reina del Carnaval d'Olot 2015, acompanyats per una representació de la Penya Els Titots, bons companys de FANS, els quals varen compartir una bona estona de la festa i que, com cada any, no es volgueren perdre l'entrega d'aquestes "divertides" distincions i regals.



















Tot seguit hi hagué sessió de DJ per a fer ballar a tothom fins a la matinada, només interrompuda per diverses i espontànies actuacions. En definitiva, una festa fantàsticament divertida.







FANS.tàstic SOPAR DE CARNAVAL 2015

Estem preparant el Carnaval d’Olot, on organitzem el “FANS.tàstic Sopar de CARNAVAL” el dissabte dia 21 de febrer, amb la col·laboració del CIT i el restaurant La Deu, d’Olot.


Com cada any, la festa s’iniciarà a les 21,30 al reservat del Restaurant La Deu d’Olot. En el decurs del sopar tindrà lloc el divertit "Concurs d’elegància", amb els premis “singulars” i “únics”. Tot seguit una sessió de D’j amb la millor música dels 60, 70, i amb la gresca típica del Carnaval. El “FANS.tastic Sopar de Carnaval” és una “Festa molt Particular” oberta a tothom qui vulgui celebrar el Carnaval i on la disfressa i les ganes de divertir-se són obligatòries. Adjuntem el menú que ens han preparat per aital ocasió.

El preu del sopar i la festa és de 30€ pels socis i 35 pels que no ho són. La reserva de tiquets s’ha de reservar a Marta, Moda Íntima, a la Plaça Clarà 10, o bé al telèfon 972 26 68 98 abans del dia 16 de febrer.