Estiu 2012

Festa dels Anys 60 a St. Feliu de Pallerols



La sisena Festa dels Anys Seixanta celebrada aquest cap de setmana convertia la població de Sant Feliu de Pallerols en el marc incomprable pel Gran Guateque de l’Estiu i en una vetllada realment inoblidable, tot un referent pels amants d’aquesta música. L’èxit de participació va fer que un any més la plaça de Ca les Hermanes es fes petita per celebrar aquesta festa que organitzen conjuntament l’Ajuntament de la població i l’associació FANS.


La festa començava a les vuit del vespre per a tots els que volien sopar al mateix recinte, tot seguint la música amb el D’j Joan Soler que amenitzava l’entrada del públic al guateque. 






A les deu en punt, la formació d'Els Corbs Negres obria la festa amb el seu extens i variat repertori; més de noranta minuts de grans interpretacions i bona música, amb una renovada energia i un so extraordinari que va fer ballar a tothom.








Faltava poc per la mitjanit quan el president de FANS, Jordi Sellas, presentava a Los Sírex. Aquesta era una de les actuacions més esperades, doncs era la primera vegada que aquesta formació, considerada com la pionera de la música pop estatal dels seixanta, actuava a la Festa dels Anys Seixanta de Sant Feliu de Pallerols, la qual cosa i aprofitant l’avinentesa del desè aniversari de FANS, va ser un dels concerts més memorables dels darrers anys.