Gala de FANS 2011


Com cada any, a finals del mes de novembre, l’associació FANS celebra la festa gran de l’entitat, és la festa que tanca la temporada i obre la següent. Per aquest motiu, és la gran ocasió per a celebrar esdeveniments importants, i si l’any passat va ser en Santi Carulla qui celebrà amb nosaltres “Els meus cinquanta anys de Mustang”, aquest any serà el cantant Micky, (el de Los Tony’s) l`homenatjat.


Divas, un plaer pels sentits

Amb col•laboració amb el Teatre Principal i l'IMPC, FANS participavem a la presentació de "Sing! Sing! Sing!, un concert - espectacle amb música de la primera meitat del segle XX. La Sofia, la Nicole i la Lulú es posen guants llargs i ressusciten els trios vocals femenins de l'època daurada del swing, acompanyades de música en directe.









Un viatge a la feminitat i al glamour dels anys 50, amb el toc d'humor i diversió propi de Divinas.






DIVINAS & D’BAND, és una companyia teatral formada per Carla Mora, Irene Ruiz y Marta Mora i una extraordinaria banda de set components, trompeta, saxo alt, saxo tenor i clarinet, trombón, piano, contrabaix y batería, capaços de recordar la sonoritat de les grans formacions de l’època durada del swing.