Agost i Setembre


La darrera setmana del mes d’agost és la més “atapeïda”: el dia 27 sortirà d'Olot l’expedició de FANS cap a Liverpool, per viure intensament el “Beatle Week” i el “Mathew Street Music Festival”; quatre dies d’activitat Beatle en el mateix lloc d’origen; per a més informació:



http://beatlesfestival.co.uk/
http://www.mathewstreetfestival.org/







Aquest mateix cap de setmana, els nostres grups Els Corbs Negres i Els Volcànics, seran els protagonistes de la Festa de Sant Pere Màrtir, al barri de Montolivet d’Olot. Després de quaranta anys d'absència, tornarà a sonar la seva música en aquell indret on els anys seixanta era un fet habitual durant les “revetlles” i les festes d’aquest barri tant entranyable.

Multitudinària Festa dels Anys Seixanta

Mes de 1.500 persones van omplir la nova plaça de Ca les Hermanes, per participar a la 4ª Festa dels Anys Seixanta de Sant Feliu de Pallerols, que es va celebrar aquest dissabte passat. Una gran festa organitzada per l’ajuntament d’aquesta població amb el suport de l’associació FANS,
En una veritable nit d’estiu, obrien el concert el grup Els Volcànics fent un extens repàs als èxits de la dècada prodigiosa que va començar a fer pujar la temperatura del festival.