Vuitena Gran Gala de FANS + 50 anys de SIREX




El dissabte 21 de novembre es va celebrar la vuitena Gala de FANS, on el grup més emblemàtic dels seixanta, Los Sirex, van ser els convidats d’honor i protagonistes d’una festa inoblidable amb la celebració del seu cinquantenari, amb tots els FANS.











Amb el menjador ple de gom a gom, més de quatre-centes persones, la festa va començar amb un sopar, en el qual, i a l’hora dels postres, es va sorprendre al invitats amb un pastís commemoratiu de l’aniversari del conjunt homenatjat.



Suma i... SIREX, a la Gran Gala de FANS 2009


Els cinquanta anys del conjunt Los Sirex seran l’eix central i els convidats d’honor a la Gala de FANS que es celebrarà el dissabte dia 21 de novembre. Aquesta serà la vuitena edició de la GALA que organitza l’associació FANS, la festa anual de tots els socis i simpatitzants, l’acte es celebrarà a dos quarts de deu del vespre al Restaurant la Deu d’Olot.

Entre els actes programats, cal destacar el lliurament dels premis Honorífics de FANS 2009.

La distinció, es una figura, obra de l’escultora Rosa Serra, que ha realitzat exclusivament per aquest premis que FANS atorga cada any, a persones i entitats, vinculades a l’associació, i a la música i cultura dels anys seixanta, així mateix, cada any, es previst l’homenatge i participació d’una formació musical o artista emblemàtic dels seixanta.